Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 14-05-2015, 14:48

beagle/ fransk buldog

er der nogen med erfaringer med denne blanding...? hvad er jeres erfaringer med dem... ?

var blevet enig med manden om at en Beagle var hunden for os men så opdagede jeg denne blanding og har læst lidt men vil meget gerne høre om nogle personlige erfaringer... den Franske i sig selv synes jeg er skøn men er mest til Beaglen og manden også vi synes dog begge at blandingen er intressant og meget nuttet...

Skriv et svar til indlægget14-05-2015, 14:52

Hov vi har en Cavallier i forvejen så det bliver ikke en alenehund plus at jeg er hjemmegående vi vil ikke have en langhåret igen for lang tid at tørre efter bad plus der hænger meget lugt ved ham...

14-05-2015, 18:56


Jeg har ingen personlige erfaringer med den raceblanding, men kan godt se det er en fordel for den franske, der både bliver kønnere, og mere sund med en længere snude, som letter dens vejrtrækning. Et stort plus Beaglen kan give den.
Selv vil jeg klart foretrække en raceren Beagle.

15-05-2015, 10:09

Jeg er enig med Aase - at en race ren beagle er at foretrække.
Jeg kender ikke noget til disse blandinger - men det skal nok give bagslag på et tidspunkt når ukyndige blander racer sammen.

Jeg tænker på den franske bulldog og dens vejrtrækningsproblemer - hud problemer er også kendt i form af allergier. Alle de franske jeg kender herude har en eller anden form for allergi i huden.

Nogle beagler kan udvikle reverse sneeze - det har min ældste beagle i mild grad - så tør da ikke tænke på når der bliver parret en fransk ind i en beagle.

Men det er jo dit valg - det ovenforstående er blot min mening.