Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 12-12-2014, 16:15

Voldsom fældning

Hej.
Min hund har haft lopper og i den sammenhæng begyndte hun at tabe noget af sin pels. Hun fik hundepiller imod lopper og det virkede, bort set fra at hun stadig taber pelsen så der ligger totter, ligesom hvis man ikke har støvsuget i et par uger. Det er to uger siden hun fik pillen, skal jeg give det mere tid, eller skal hun forbi en dyrlæge?

Skriv et svar til indlægget12-12-2014, 20:16

Jeg synes bestemt du skal tage din hund med til dyrlægen. Gerne til en specialist i allergi og hudsygdomme.
Jeg har aldrig hørt man giver piller mod lopper, og at pelsen falder af i store totter, må der være en anden grund til, der kræver en mere omfattende undersøgelse, som kun en dyrlæge kan klare og behandle.

13-12-2014, 11:49

Den ene af mine beagler får loppe eksem og betændelse i huden hvis han angribes af lopper. Det er noget forfærdelig skidt.

Så af sted til dyrlægen - måske skal din hund have antibiotika og piller mod kløe (det fik min Oscar) Bagefter går der altså noget tid før huden er helet op. Huden er op til 8 uger om at forny sig - så gode olier og god kost evt. kombineret med noget der styrker immunforsvaret og B vitaminer.
Det er ikke nok kun at give en "loppe pille"

Du kan forebygge loppe angreb enten med program vet pillen - men også med æble cider eddike og ekstra B vitaminer så huden bliver stærk.