Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 29-10-2014, 12:07

LOPPER!

Hej folkens.

Nu synes jeg snart vi har prøvet alt muligt, for at få de lopper væk, men intet ser ud til sådan rigtigt at virke.

Vi har prøvet, en Capstar kur, loppeshampoo, og Frontline.
samt har vi haft hele lejligheden sprøjtet til med Trinol 810

Nogen der har bud på hvordan væk får de små uvelkomne gæster ud af huset?

Jeg har ikke selv problemer med at blive bidt af lopper, men de flyver på min kæreste og han får hver dag min. 1 loppebid.

På forhånd mange tak

Skriv et svar til indlægget29-10-2014, 13:56

Ja det er nogle værre bæster at have med at gøre - og desværre lige nu højsæson

Mine 3 har lige overstået et loppe angreb. Det er første gang i mands minde at vi har haft sådan noget.

Det kan tage lang tid - her har det varet cirka 1½ måned før vi fik bugt med dem. Lopperne springer også på mig og det klør som sindsyg - så ikke noget at sige til at hundene klør sig.

Du skal anskaffe en loppe kam - så tæt som muligt - så skal du kæmme din hund mindst 2 gange om dagen. For at lopperne ikke smutter væk skal du dyppe kammen i et lille fad med vand tilsat afspændings middel eller sulfo - så der dannes en hinde som lopperne ikke kan springe op fra.

Hvis du bruger Capstar skal du kombinere med program vet - den fremgangs måde har jeg brugt. Program vet danner et giftig lag i hundens fedtlag - når så lopperne bider får de giften i sig og kan dermed ikke længere formere sig. Capstar slår de voksne lopper ihjel.
Alt det der med dryp i nakken på hunden er spild af penge efter min mening.
Du skal støvsuge grundigt i sær i alle sprækker og der hvor din hund opholder sig. ryste/vaske tæpper/kurve mv. og gerne sprøjte der hvor hunden opholder sig (ikke på hunden). Loppe æg ligger jo overalt i omgivelserne og kan ligge op til 6-8 måneder - så rengøring og vask er en af vejene frem.

Jeg har sprøjtet med biospotix - men gik over til min hjemmelavede blanding af æble cider eddike, vand og lavendelolie. Du kan med fordel blande æble cider eddike med vand og kæmme din hund med denne blanding. Hunden vil ikke lugte af det - men lopperne kan ikke lide duften.

30-10-2014, 09:21

Tusind tak for svar! vil prøve din fremgangsmåde :-)