Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 23-08-2014, 06:33

Trækker sig fremad med forpoter

Hej igen

Dette er egentlig ikke et problem, men forhåbentlig et svar på min lille Pomchis opførsel!
Når vi kommer hjem eller hun vil snakke eller lege, lægger hun sig fladt på gulvet og trækker sig fremad med forpoterne ! Min mand mener at det er fordi det klør, men jeg mener det er en form for glæde eller underdanighed! Nogle der kan komme med et svar på dette?

Skriv et svar til indlægget23-08-2014, 08:30

Hundekrops-sprog. Dejlig lille hund i har.

Jeg mener det er, som du tænker, glæde og underdanighed. =
en glad og venlig hilse-kontakt- adfærd overfor jer, mon ikke hun også logrer lidt med halen.

Hunde viser også venlig og overgivende adfærd overfor mødet med andre hunde, især ældre hunde, de respekterer, ved allerede på afstand, at lægge sig ned.

Det respekt nyder min Bella på snart 13 år, når hun møder hvalpe eller unge legesyge hunde. Dem hilser hun meget gerne på. Bliver de for glade og voldsomme, gør hun dem ikke noget , men ignorerer dem og går sin vej. Så står de bare stille og kigger vist noget uforstående.

23-08-2014, 14:01

Jeg tror ikke det er hverken underdanighed eller noget - men derimod at hun strækker sig ud fordi hun har ligget og sovet/hvilet.

Min anden ældste beagle gør det også - når han har sovet - så står han ud af sin kurv og trækker sig frem med for poterne mens han strækker sig ud - lige indtil bagbenene også er strukket bagud på ham.

23-08-2014, 14:52

Glemte lige at tilføje at Oscar også gør det når han vil ligge en dæmper på os eller på en af de andre hunde - sådan en "slap lige af" ting.

Kunne forestille mig at hun ligger en dæmper på jer.