Indlæg: 5

Oprettet af | Oprettet: 15-05-2014, 07:02

Hvalpen vejer for lidt

Hej alle.

Vi har den skønneste Samojedehvalp, der vejer lige lovligt lidt. Hun er næsten 2,5 kilo under normalvægten i forhold til alder, så nu bliver vi da helt bekymrede.

Hun er glad, livlig, en kælepotte og god til at lære nye ting (når hun gider eller ikke er træt), og hun spiser alt hvad vi giver hende, plus det hun stjæler sig til :). Hendes proportioner er også fine, og pels, negle, øjne alt er fint. Hun er elsker at grave og jagte legetøj/ grene/ skygger og gør det gerne i mange timer om dagen, hvis hun kan komme til det.

Hun vokser 300-600 gram om ugen, og det er vist som det skal være. Efterhånden er vi begyndt at joke med at vi har fået os en Dansk Spids i stedet :D

Desuden har hun ikke tabte nogen hvalpetænder endnu, selvom hun er 16 uger lige om lidt.

Skriv et svar til indlægget15-05-2014, 07:10

Ørerne, til gengæld - DE vokser ;)

15-05-2014, 10:16

Hun ser dejlig ud :)
Og i mine øjne og ører lyder det hele normalt. Hvis hun spiser og drikker normalt og tager på i løbet af ugen, skal du ikke bekymre dig om noget.
Det eneste jeg lige kunne tænke er orm - men jeg går ud fra hun har fulgt de normale anvisninger på det område ?

Der er meget forskel på hunde ligesom der også er det hvis man f.eks. har flere hunde af samme race.

Min yngste beagle som nu er 4 år vejer kun lige 13 kg - normal vægten for en beagle er omkring 15-16 kg hvis det er hanner. Jeg har simpel hen opgivet at få ham op i vægt - ligeså snart han er over 13,5 kg så smider han noget af det igen.

15-05-2014, 10:45

Ja, ormekur har hun fået, det skulle gerne være i orden.

Indtil videre lader vi bare være med at bekymre os så, det er bare et ret stort udsving i forhold til det skema vi har over, hvad hun skal veje. Hun skal vaccineres igen i næste uge, spørger lige dyrlægen der også.

Hun er så dejlig. Mere grå end hvid for det meste af alt det graveri ;).

15-05-2014, 11:28

Indtil videre lader vi bare være med at bekymre os så, det er bare et ret stort udsving i forhold til det skema vi har over, hvad hun skal veje. Hun skal vaccineres igen i næste uge, spørger lige dyrlægen der også.

23-07-2014, 14:31

Hun var til dyrlæge, som sagde at hun var lidt for skravlet, så vi ændrede i hendes foder og godbidder og det hjalp. Hun vokser ikke for meget selvom hun nu tager mere på, og hun vil nok altid veje lidt i underkanten, men intet alarmerende :)