Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 06-05-2014, 19:09

Mig som hundeejer..

Hej.. Jeg er en pige på 13 som har en meget stor drøm om en hund... Jeg må højst sandsynligt ogs godt få en men jeg håber at i kan vejlede mig lidt i forhold til at jeg gerne vil være helt sikker på at jeg er en værdig hunde ejer så min hund får det bedste liv som muligt...

Jeg bor i København på vesterbro(hos min mor) og på østerbro(hos min far) og en del af hundens hverdag ville være at flytte med mig frem og tilbage... Derudover går jeg til dans 3 gange om ugen i 3 kvarter og halvanden time.. Når jeg er hos min mor bliver transport tiden lagt oven i... Hos min far er det lige vejsiden af.. Men der er stor sandsynelighed for at hunden kan komme med derhen og derfor ville den ikke være alene hjemme...

Jeg kommer frem og tilbage i byen vejhjælp af bus(og en gang imellem tog) og jeg vil selfølgelig gøre min hvalp tryg ved dette helt fra begyndelsen..

Jeg bor i lejlighed på 1. og 5. sal...

Jeg går i folkeskole og det medfølger 4-7 timers skoledage (plus transporttid til min far)

Størstedelen af ansvaret for hunden ville være mit, mine forældre og min søster ville selfølgelig hjælpe til men den vil være min hund... Jeg har ønsket mig en hund siden... Altid og nu synes mine forældre at jeg er moden nok til ansvaret at have en hund.... Jeg har læst en masse om hundetræning, pasning, anskaffelse af hvalp(jeg er førstegangs hundeejer) og alt det andet..

Men jeg ville gerne have råd mm. fra erfarende hundeejere...

Jeg er meget modtagelig for kritik, råd og hjælp....

På forhånd Tak! ;)

Skriv et svar til indlægget06-05-2014, 19:11

Okay jeg ved ik lige hvad der skete der... Jeg prøver lige igen.. Kan jeg slette den der eller??

07-05-2014, 07:20

Du kan maile til Gipote og bede dem slette denne tråd.

07-05-2014, 10:11

Uden at ville være en lyseslukker - så tror jeg ikke din hverdag kan bære en hund!
Det er et stort og tidskrævende arbejde at have hund.
Hvad gør du når den bliver syg - får dårlig mave og skal passes alle døgnets 24 timer fordi den ikke kan holde sig ?
Dette er bare for at sætte en scene op for dig - for den der rosenrøde drøm om at jeg bare gør sådan og sådan - den kommer aldrig til at holde stik.
Jeg ved det, for jeg har selv haft nøjagtig de samme drømme da jeg var i din alder og uanset hvad så hviler ansvaret af hunden på dine forældre også selvom det er "dig" som tager sig mest af den.
Vent til du er færdig med skole og uddannelse og se så om der er plads til en hund i dit liv.