Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 19-04-2014, 22:49

Rumænske gadehunde

Hej alle sammen. Jeg ved ikke lige om dette hører til her inde, men kunne ikke finde ud af hvor jeg skulle sætte det ind og det her var hvad der i mit hoved gav mest mening :)

Jeg har selv adopteret en Rumænsk gadehund for 1½ år siden ca. og det var meget svært at finde en hjemmeside om det, ladt alene en der var på et sprog jeg kunne forstå, derfor har jeg nu lavet en, i samarbejde med de rumænske rescuers og den danske kontaktperson, som så sætter mig ind i det hele, så jeg også kan blive dansk kontaktperson.
Det startede med at jeg begyndte at snakke meget med den danske kontaktperson der til, og hun ville også meget gerne have en side op, så det var lettere for folk at finde en gadehund fra Rumænien, for de danske familier.
Det er 100% non profit, de adoptionsomkostninger der er går ubeskåret til det Rumænske shelter og deres forberedelse af den adopterede hund, dvs. man betaler for de vacciner osv. der kræves for at den kan importeres og så for transporten, dette er ca. 2000 i alt, men det svinger lidt, alt efter hvilken af vores rescuers den kommer fra, da vi har samarbejde med 2 shelters og nogle privatpersoner.
Vi er jo så ikke rigtig kendte endnu, derfor deler jeg dette nogle forskellige steder, så budskabet kan komme ud til folk, hvis de tænker på at adopterer en gadehund. Jeg håber i vil hjælpe med at dele budskabet, eller like vores facebook side, så det kan komme ud til flere.

https://www.facebook.com/rumaenskehunde?ref=hl

Det her er så vores hjemmeside

http://rumaenskehunde.dk/

Den er stadig under opbygning, men de hunde der er på siden kan adopteres, og man er altid velkommen til at skrive hvis man har spørgsmål på [email protected] eller [email protected]

Det er også muligt at sende en besked til facebook siden, der vil vi ligeledes svare på alle spørgsmål der skulle være :)

Tak fordi du ville læse med!

Skriv et svar til indlægget20-04-2014, 07:32

Jeg vil bare sige at det er et fantastisk arbejde du er med til rigtig godt gjort Håber i kan få hjulpet rigtig mange hunde

20-04-2014, 07:59

Jeg har siden 1995 hjulpet med humanitær hjælp til Børnehjem, et hospital, ældrecenter, m.fl. i Rumænien, har været dansk ferie-familie for to søskende, vi stadig hjælper, hvoraf den ene de sidste 5 år har boet, uddannet sig og arbejdet i Danmark.

I den forbindelse har jeg flere gange været i Rumænien, og oplevet det forfærdelige liv de rumænske gadehunde lever.

Jeg håber I får mulighed for at hjælpe mange af dem til et godt hundeliv i Danmark, samt mulighed for at neutralisere, og sundheds behandle bl.a mod lopper, dem der må blive i Rumænien, før de får familier eller forbliver gadehunde.

Jeg har tidligere læst man indfanger alle gadehunde "opbevarer" dem 14 dage på et internat, hvorefter de bliver aflivet, hvis ikke de har fået en ejer. Eller reddes ved bortadoptering.