Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 28-03-2014, 11:09

Calve-Legg Perthes

Hej med jer

Min dværgpuddel på 10 mdr. har netop fået taget røntgenbilleder og har fået konstateret Calve-Legg Perthes. Sandsynligvis skal han opereres - vi venter på en second opinion.

Er der mon nogen, der har erfaring med den sygdom - og ikke mindst hele genoptræningsforløbet bagefter? Så hører jeg meget, meget gerne fra jer.

Skriv et svar til indlægget28-03-2014, 13:56

Åh nej Heidi - det er jeg rigtig ked af at høre - Puha det er noget skidt :(

Jeg har ikke selv erfaring med det - men har en bekendt som har en cavalier der fik sådan noget. Jeg husker ikke lige hvor gammel den var dengang - men det som unghund.
Den blev opereret og har siden fået et godt liv. Det var hårdt for ejer mens genoptræningen stod på, så det må du belave dig på, at det kommer til at koste en del tålmodighed.

Håber det bedste for jer.

28-03-2014, 16:58

Jeg har ingen erfaring med den sygdom, men du har vel underrettet opdrætter, også for din egen skyld økonomisk
Jeg har læst at Calve-legg Perthes skulle være en arvelig genetisk sygdom, hvor en hundeejer har fået 50% af købsprisen refunderet, men selv afholdt udgiften til operation og efterbehandling, med refusion fra hundens sygeforsikring.

Jeg ønsker alt det bedste for din hund. Det er svært i så ung en alder at få alvorlige problemer med bentøjet. Det sætter jo sine begrænsninger, i tiden efter operationen.

29-03-2014, 07:44

Tak - ja, jeg er virkelig ked af, at min lille hund skal alt det møg igennem. Det positive er dog så, at han skulle blive helt smertefri, når det hele er overstået - som jeg også kan forstå på dig - Beagle Pack.

Men alle tip og råd til genoptræningsforløbet og gode steder, der tilbyder det, modtages med kyshånd.