Indlæg: 1

Oprettet af | Oprettet: 16-07-2012, 04:24

Ny hvalp? Gammel hund "liderlig" og voldsom?

Hjælp hjælp hjælp
Er ved at gå ud af mit gode skind fordi jeg ikke forstår hundesprog.
Har i forvejen en skøn sød fransk bulldog ved navn Baggie (han, 2,6 år) og jeg købte i går en lille chihuahua hvalp, der nu hedder Eli. Hun er 8 uger.
Mødet mellem disse gik OK.
Dvs "mit" problem er at Baggie virker simpelthen så kåd? Han halser og stønner, som han kun gør, når der er 27 grader udenfor og han har tonset rundt efter en bold. Han kan simpelthen ikke lade være med at slikke hende (helst bagi) og løfter hende jo nærmest op på snuden hver gang. Han er meget voldsom. Han viser ingen tegn på aggression. Når hun går rundt stopper han hende nærmest og puffer hende ind mellem sine poter. Han lader hende ikke gå rundt. Han er opdraget (af min kæreste- da vi ikke var sammen), men "nej træning" dvs hvis han gør noget forkert får han et nej... Skal jeg gøre det, når han er voldsom ved hende? Dvs hele tiden næsten. Roser ham, når han kan sidde ved siden af. Roser ham, når han bare sidder og kigger på hende. Men nu er hun så ved at sige fra - knurrer og snapper ud efter ham og der forstår han slet ikke - han slikker bare mere og vælter hende rundt.
Skal jeg lade dem ordne det? Er bare bange for hun psykisk bliver påvirket
Har ikke rigtig mulighed for at lukke ham ind i et andet rum, for at lære hende bedre at kende? Det er ikke noget vi normalt gør, så ville han ikke se det som en straf? En udelukkelse fra flokken?
Er det ok at hun lærer man gerne må sidde på skød i sofaen? Det gør han ikke (han er lidt for stor) - vil/kan han blive jaloux over forskelsbehandling?
På et tidspunkt vil vi gerne kastrere ham (der skal jo ikke avles).. Ville det være nu? Synes hans adfærd virker noget seksuel?
Vh Johanne

Skriv et svar til indlægget22-07-2012, 23:18

Hej med dig.

Franske bulldog har et enormt sexdrive, da vi fik nr 2 prøvede vores hanhund at bestige den lille nye non-stop, vi fik ham kemisk kastreret, det holder i et halvt år og når det ikke virker mere er jeres hvalp blevet stor nok til at sige fra. Indtil i har fundet løsningen på problemet bør de ikke være alene.

Hvis du vil ha' en fransk bulldog-snak kan du finde mig på face book
Venlig hilsen jeanette bryde, østerbro