Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 17-05-2012, 08:00

Skærm til mops - sårpleje

Vi har den sødeste lille mops, som desværre, især som sommeren melder sig, klør sig så meget i hovedet, at hun udvikler blødende sår lige under øjet. Vi forsøger at klippe negle på hende så godt vi kan, men kan hun ikke klø sig med neglene ruller hun hovedet i gulvtæppet for at klø sig. Vi mener det er noget mideværk, som er svært at slippe af med, men er ikke helt sikre. Ved andre hvad det kan være? Vi har forsøgt at rense såret med klorhexidin og ellers smøre lidt zinksalve på, men hun fortsætter. Derfor overvejer vi nu at give hende skærm på, bare til såret er helet, for at se om det kan få hende til at stoppe med at klø sig. Kender nogen til hvor man kan få/købe en skærm til en mops?

Håber på svar, da vi ikke bryder os om at se hende bløde sådan fra ansigtet :(

Skriv et svar til indlægget17-05-2012, 08:51

mit bud, ville være at ta forbi doktor dyr, og se hvad han siger, tænk om en simpel salve kunne klare hendes problem, for det kan bestemt ikke være sjovt for hende.

17-05-2012, 09:08

Jamen hun skal da først og fremmest til dyrlæge, det hjælper hende jo ikke af med kløen at i bare forhindrer hende i at klø sig. Hun skal undersøges og behandles.