Indlæg: 2

Oprettet af | Oprettet: 12-05-2012, 20:45

Min hund snapper efter andre hunde!

Jeg har fået en lille blanding af Jack russel og Tjekkisk rottehund, hun er 6 måneder gammel.

Hun er en helt fantastisk sød og lille kærlig hund..
Men der er det kæmpe problem at hun snapper ud efter andre hunde.

Når jeg går tur med hende og hun ser en hund, begynder hun med det samme at knurrer helt vildt.. Hun har endnu ikke hilst på nogle hunde i gaderne, men jeg har haft henne hjemme hos min søsters hun berner sennen.
Hun knurrede rigtig voldsomt ad den.. Hun snappede til sidst ud efter min søsters hund, da den kom for tæt på hende.
Efter det var de i rum sammen i ca 1 time, men hun sad hos mig og rystede hele tiden..

Min nabo har en lille tjekkisk rottehund som hun lige har "hilst" på.. Han kom halvt løbende ind i vores lejlighed og helt hen til hende og hun snappede så ud efter ham.. Han løb selvfølgelig ud igen..
Min hund gik så hen i døråbningen og stod og kiggede ud på ham. Efter lidt tid prøvede han at komme hen til hende igen, hvorefter hun så snapper ud efter ham en gang til..

Jeg synes hun virker til at være meget interesseret i andre hunde, selvom hun knurrer ad dem, men kommer de for tæt på snapper hun altså bare ud efter dem..

Vi fik hende fra en dame som havde en anden jack russel blanding som var helt umulig i følge hende. Den kunne også godt finde på at snappe ud efter andre hunde, men også mennesker.
Hun fik hende fra en kennel hvor hun har været til hun blev 4 måneder, så hun har kun været der og hos hende vi købte den af.

Ifølge hende vi købte den af, er den bange for store hunde, men hun sagde at den godt kunne med små hunde..

Mit spørgsmål er om det er noget der kan arbejdes med, og hvordan bærer man sig ad?
Jeg havde håbet meget på at gå til hundetræning med hende, men jeg kan jo ikke tage hende med til træning når hund er så bange/aggressiv overfor andre hunde..

Skriv et svar til indlægget13-05-2012, 07:59

Hun skal socialiseres med andre hunde, det er hun åbenlyst ikke blevet. Væn hende til at være sammen med andre hunde, først små, og så hen ad vejen større og større hunde, det er den eneste vej ud af dette.

Find et sted med hvalpeleg i nærheden, der er flere foreninger, der gør sig ud i dette. Eller hvalpe/unghundetræning, så du kan få noget kvalificeret hjælp. Du er nødt til at finde et sted, hvor der er en del andre hunde, hun kan få kontakt med i varieret dosis ;-).

Efterlys legekammerater til hende på nettet etc. Og start op med en lille hund først og udvid langsomt.

14-05-2012, 08:58

hej.

og tillykke med din hund.

hvis jeg var dig, ville jeg gå en tur, sammen med din søster og hendes hund,
jeres hunde skal ikke hilse på hinanden, i skal bare gå sammen, og jeg ville også høre med naboen, om de ville med ud og gå. det er utroligt hvd en gå tur kan gøre.

ud over det ville jeg, som Kirsten skrive, melde hende til nogen kurs i din nærmeste hund klub.
så i for et godt samarbejde, og din hund vender sig til at være rundt andra hunde.

Det er jo en vældig aktiv hund, har selv en JR, og det er altså vildt så meget energi, og arbejds lyst der er sådanne en, den er bare altid klar parat, så det er vigtigt at lære den at slappe af også. vores hunde ved hvad de skal gøre om vi møder nogen de ikke vil, hilse på. og det tror jeg kun vi kan lære dem, ved altid, at være deres leder, og den der bestemmer.
min ejen går om bag mig, om vi møder nogen han ikke vil hilse, og som lille, hvis han knurrede, stilte jeg mig foran ham, og viste ham, at det skulle jeg nok klare, om han blev usikker.
så i dag gør han det selv, og det er dejligt. og tydligt for dem, han ikke vil hilse, at han ikke vil.

efterlyser du andra legekammarater, så start altid med at gå en tur sammen.

Personligt, synes jeg ikke at alle hunde skal hilse på alle, men jeg synes det er vigtigt at