Indlæg: 24

Oprettet af | Oprettet: 16-04-2012, 11:42

Har mistet begge mine hunde:-(

Den 13/4-2012 blev Malou aflivet pga. kræft.. Den 14/4-2012 døde Babet pludseligt i vores hjem. Har talt med dyrlægen som ikke præsist kan sige hvad hendes død skyldes, da han ikke har set hende. På hendes sidste tur ud af vores hus trak hun skævt med bagparten og manglede noget balance og lagde sig ned i indkørslen lige da hun var nået ud af hoveddøren, så det kan tyde på hun har haft en blødning fra et stort blodkar. Tillige med kan det tage meget hårdt på en hund at miste en nær ven. Og hendes næreste ven/søster Malou blev aflivet dagen før. Efter Malous død var Babet ikke rigtig interesseret i sine mennesker.

Er der nogen der har oplevet lignende?

Jeg savner de 2 guldklumper, jeg har altid være stolt af vores dejlige hunde.

Skriv et svar til indlægget16-04-2012, 11:54

Jeg vil lige uddybe. Hun lagde sig der lige uden for hoveddøren. Hendes tunge hang ud af munden og var grålig farvet lige der da hun havde lagt sig. Jeg lagde hende på et tæppe og trak hende forsigtigt ind i vores forgang hvor hun efter jeg vil tro 20 sek. tog de sidste dybe gisp:-(

16-04-2012, 12:32

Sikke en sørgelig oplevelse og næsten uvirkelig, vil jeg tro. Der bliver meget tomt i huset og jeg føler med jer.

Selvom det er trist at læse, så alligevel tak for at du deler det med os herinde.

16-04-2012, 12:50

Det var så lidt, jeg har brug for at komme ud med sorgen. Jeg var i chock i lørdags da Babet pludselig også gik bort. Jeg havde håbet vi kunne have nået at nyde hendes milde og rare væsen i noget tid endnu, og planen var at min søn skulle have en hvalp, som vi håbede på at vi kunne have sammen med hende i noget tid.

Vi er meget kede af som tiden med Babet og Malou er forbi. De nåede at blive 11½ år.

16-04-2012, 13:12

Kan sagtens sætte mig ind i jeres sorg - mistede selv 3 hunde i løbet af 3 år - det syntes jeg var utrolig hårdt :(

Det ser ud på billedet som det var flatcoatede retrievere ? Har en kollega som havde samme type hund, som også fik en pludselig blødning i samme alder - det er en ringe trøst at andre oplever det samme, men de store hunde har ofte et kortere livsforløb end man kunne ønske - og ja, det er godt at få skrevet sine tanker ned...

16-04-2012, 13:26

Mange tak for svar. Ja det hjælper at skrive ned hvad man tænker og føler og måske andre kan bruge min erfaring til noget. Det er Flatcoatet/Labrador blandinger. Trist med dine og din bekendtes hunde. Jeg håber du er ok.

16-04-2012, 19:07

Vi kan alle lære af din erfaring, at vi ikke skal ta' noget for givet, det vi troede, kan ændre sig i løbet af meget kort tid - min kollegas hund var også samme blanding, hun valgte bare at sige, det var en flatcoated, men jeg tror ikke, man kan udlede at den blanding har større tendens til kræft eller hjerneblødning end andre.

Min egen oplevelse ligger mange år tilbage, det er dog ikke noget, der glemmes, når man er inkarneret "hundefan" - I vil heller ikke glemme, men efterhånden få fred med, at de to søstre gik bort på samme tid, og får jeres søn en hvalp, peger det fremad mod et nyt hundeliv, der kan hjælpe på den tomhed, der føles nu...

16-04-2012, 19:56

Vi hentede min søns hvalp på 11 uger i går og den er så fin. Golden/labrador retriver blanding og vist noget springer spaniel. Min søn er 9 år og vi tager selvfølgelig ansvaret på vores skulder og hjælper med opdragelsen.

Men det er hårdt at tænke på Babet og Malous død. Jeg er glad for jeg kan få luft og fortælle om den sørgelige oplevelse her.

17-04-2012, 09:02

Jeg føler rigtig meget med jer..;,oo(((...uha...så forfærdeligt...Men må sige at jeg syntes det er bare så godt at i har været ude og købe en ny..;;oo))));
Alt held og lykke med den nye hvalp..;oo);
Hilnser fra mig

17-04-2012, 11:20

Tak for medfølelsen og tillykke ønskning.

Jeg synes det er hårdt at Babet og Malou er væk.

17-04-2012, 12:52

Jeg fortryder jeg ikke bare lod Babet ligge uden for hoveddøren og ånde ud, jeg havde set hun gik helt mærkeligt ud af huset hendes bagpart trak mod den ene side som om hun var ved at miste balancen, og hendes tunge havde en forkert farve og hang ud af hendes mund, så jeg da hun havde lagt sig. Men jeg skyndte mig så forsigtigt og hurtigt som muligt at lægge hele hendes krop på et tæppe og trak hende så forsigtigt som muligt med hoved og overkrop løftet ind i gangen(2 meter trak jeg hende). Da hun så lå fint på tæppet i vores gang lå hun helt stille lidt -jeg ved ikke helt hvor lang tid da mine tanker var kaos pga den ulykkelige situation - og tog så nogen sidste dybe indåndinger/gisp.

Pyyh det var en hård oplevelse at stå med sin elskede døende hund. Jeg savner hende!!

17-04-2012, 13:41

Hvor jeg forstår din sorg, for det er ekstra svært at miste to hunde på en gang. Der går også et godt stykke tid, inden man kan komme over sorgen, men den ligger inden i en.
Sidste år måtte vi have vores Flattcoat Ritriever, Bølle aflivet p.g.a. kronisk sygdom, hvor han fik mange smerter, Han blev 11 år. Bølle gik sammen med vores lille hund, Manse, en Löwchen. Bølle havde taget så pænt imod Manse, da han var 5 mdr. og de to var uadskillige og havde en bestemt måde at lege på. Da Bølle var væk, kunne vi mærke på Manse, at han ikke var sig selv. Tilfældigvis fik vi kort tid senere en mindre lille hund, Maci, der er 1 år yngre end Manse. Der gik flere måneder inden Manse kunne finde ud af at lege med Maci, som har en meget anderledes temperament end Manse. Jeg tror på, at hunde kan føle sorg.

Jeg vil sige til dig, at du gjorde det rigtige for din døende hund - for du gjorde det af kærlighed og mere kan man ikke gøre.

17-04-2012, 18:02

Tak for du delte din historie med mig, jeg håber på alt er vel hos dig nu.

Tak for de trøstende ord.

Med venlig hilsen
Mette Nielsen

07-05-2012, 14:38

Jeg føler utrolig meget med dig. Jeg har i dag måtte sige farvel til den dejligste hund i hele verden, Gismo. Han blev kun 1,5år, men har været syg i et stykke tid, og nu mente dyrlægen at det var tid :( Jeg har flæbet lige siden han sagde det, og der gør virkelig ondt at miste et væsen man holdt så meget af. Gismo havde simpelthen en livlig personlighed og kunne altid få mig til at grine og trøstede mig når jeg var ked af det.

Det gør virkelig ondt i hjertet, og sådan en sorg tager tid :(

08-05-2012, 04:58

Hej Maria.

jeg kondolere.

jeg har også lige mistet en gammel trofast ven. og i dagene efter lod jeg bare sorgen fylde mig når den kom.
Det hjalp mig også meget at a ro og tid, til at plante lidt blomster på hendes grav, og ingravere hendes navn i stenen, mens tårene trillede ned af kinderne.

savnet er der altid, men det bliver bedre.

08-05-2012, 06:24

Maria og Eva, mange tak for svar.

Vi har købt 2 nye hvalpe og det er jeg rigtig glad for, men selvfølgelig savner jeg alligevel Babet og Malou som har været mine gode venner i mange år. Jeg glemmer da ind imellem at det ikke er dem som møder os inden for døren når jeg er hjemme fra arbejde.

Vi husker at snakke om Babet og Malou ind imellem, min søn som er 9 år havde haft dem hele sit liv, så vi giver os ro og tid til lige at mindes dem og tale om dem. Jeg får også en klump i halsen når jeg skriver dette.

Maria hvor må det være svært og bære at miste så ung en hund. Jeg føler med dig og kan godt forstå hvis du er knust. Du er altid velkommen til at skrive da det kan hjælpe lidt på sorgens smerte at komme ud med hvad man tænker.

Eva jeg føler med dig, jeg har også plantet blomster på mine hundes grave. Ja savnet vil være der længe, og de bedste minder vil altid være der.

Med venlig hilsen
Mette Nielsen

08-05-2012, 09:05

Det hjælper at snakke om det kan jeg mærke, og det er rart at se andre føler det samme efter man mister sin "bedste ven" ;)

08-05-2012, 12:30

Tillykke med de nye valpe, så har i da fået liv og glade dage igen.

Vi overvejer også ny hund, men det gjore vi også inden, kan bare ikke helt bestemme hvad vi skal ha, så den tar vi ,som at vi skal vente lidt endnu. jeg har jo også min lille JR.

08-05-2012, 12:37

Tak Eva.

Vi havde bestemt at vi skulle have haft en hvalp sammen med Babet, som vi ikke havde forudset ville gå bort lige dagen efter hendes kræftramte søster. Selv om sorgen er der over tabet af de to gamle så er vi meget glade for de to nye.

Held og lykke til dig med at finde en ny hvalp.

Maria hvad fejlede din unge hund?

Mvh.
Mette Nielsen

08-05-2012, 12:56

Jeg har sat et billede ind af hvalpene - Lady og Nikki i et album på min profil.

09-05-2012, 10:45

Mette vi har faktisk mistet 4 hunde indenfor 2 år, dog døde de 2 af dem af alderdom, men vi havde en lille hvalp som vi fik før gismo, og den havde fået en virus ved fødslen som først viste sig omkring 1år, den begyndte at tabe sig og tilsidst var den kun skind og ben, og det samme skete så desværre med kære gismo, selvom den ikke var fra samme kuld. Gismo var nemlig sund og rask lige indtil for 6mdr siden, men så begyndte den også at tabe sige. Desværre er den ingenting man kan gøre ved denne virus, hunden bliver bare mere og mer esyg. Det var også en af de ting som var så hård ved at sige farvel til gismo, den var simpelthen så livlig og legesyg, den virkerede slet ikke syg, og det var derfor meget svært at den skulle aflives når det føltes så rask.

10-05-2012, 07:12

Maria, pyyyh hvor sørgeligt. Jeg håber alt vil gå godt med jeres næste hund. Jeg håber du er ok.

12-05-2012, 15:51

Ja jeg er okay, det heler langsomt :);
Men hvor er det rart at se i har fået nye hunde, de kan aldrig erstatte, men det hjælper.

12-05-2012, 15:51

Ja jeg er okay, det heler langsomt :);
Men hvor er det rart at se i har fået nye hunde, de kan aldrig erstatte, men det hjælper.

12-05-2012, 20:59

Godt du klarer dig. Ja hvalpene er en stor glæde hver dag.