Indlæg: 6

Oprettet af | Oprettet: 03-04-2012, 09:45

Lillesøster eller bror til Pølse

Hej, Jeg har en større blandings hvalp fra april sidste år, det er min kæreste hund som er moren og de er meget ofte sammen.
Nu skal moren så ha hvalpe igen med samme han, og jeg har overvejet at beholde en af dem, men hvordan passer det med en hund mere når Pølse er ca et år ? Hvad er bedst en han eller en tæve ? Og ville det være bedre med en helt fremmed hun som kommer ind i familien som 10 ugers ?
Kan Moren og Pølse være alene sammen lige før og efter fødslen ?
Håber nogen kan hjælpe

Skriv et svar til indlægget03-04-2012, 11:44

Beaglepack, tak for svaret !
Vi synes også det er synd hun skal have hvalpe igen, men hun havde en næsten usynlig løbetid sidst, så vi opdagede det først da hun begyndte at tage på.

03-04-2012, 15:57

Nu skriver du ikke noget om det er stor eller lille hund med chance for mange eller få hvalpe, men hvis i virkelig synes det er synd, kunne I jo have valgt abortsprøjten ved dyrlægen - det ville ha' belastet mindre end drægtighed og fødsel...

Er enig i Beaglepack's indlæg - når tid er til det, så vælg én af samme køn som Pølse, så der ikke bli'r for mange Ups'ere på kryds og tværs :)

03-04-2012, 20:08

desværre fandt vi ud af alt for sent at hun skal ha hvalpe til at gi hende en sprøjte, og det var meningen at både hun og Pølse sku neutraliseres her i foråret, men nu må hun jo vente til efter fødslen, skal ha spurgt dyrlægen hvor lang tid der skal gå, så hun ikke kommer i løbetid igen.

04-04-2012, 05:31

Prøver lige at forstå dette:
Dni kærestes hund havde hvalpe sidste år i april og Pølse er en hvalp derfra? Nu skal moren igen have hvalpe efter et "ups" men I ved det er den samme hanhund????
Og du vil beholde en hvalp? hvorfor? har I ikke nok med de to hunde i har tilsammen som I lige nu skal have styr på. Det er fint at i vil neutraliserer dem.
Jeg synes også at der skal være mindst 3 år mellem hundene i et hjem og det fungerer også bedst hvis den yngste hund er viksen inden der kommer en ny. Ellers synes jeg det er ligegyldig om I vælger en hvalp fra egen tæve eller køber en fremmed hvalp da det stadig er for tidlig.
I må ikke lade moren og Pølse være alene op til, under og lige efter fødselen. Moren bliver forandret og kan/vil forsvare hvalpene og er ligeglad med om Pølse er "hendes" hvalp. Det kan i værste fald koste ham livet.
Held og lykke med de nye hvalpe men find et godt hjem til dem

04-04-2012, 06:16

Vi ved "tilfældigvis" at den eneste han hund moren har været sammen med er lige den, så ja et UPS, da vi ikke vidste hun var i løbetid.
Men det vil jeg ikke sidde her og forklare, mit spørgsmål gik på om det var for tidligt med en hvalp mere og ikke på om det er for tidligt hun får hvalpe igen, for det kan vi kun blive enige om det er