Dianna Andersen

Indlæg: 2

Oprettet af Dianna Andersen | Oprettet: 25-06-2009, 19:55

Jalousi mellem to hunde

Hejsa....
Håber i eller du kan hjælpe mig med et par ting der kunne ende med at gå galt hvis jeg ikke finder en måde at takle det på ...
Jeg og min kæreste har to hunde han har en blanding af en labrador og en Kleiner münsterlander (Mille) og jeg selv har en chow chow(Theo).... de er så blevet ført sammen for næsten 3 år siden nu ... Mille har altid være jalou på Theo men jeg syntes det tager til med hende når jeg skal snakke med Theo går hun imellem os også selvom jeg hygger med den ene hånd med hende og den anden med Theo ... så hun bliver ikke snydt på nogen måde tvedimod for Theo er for det meste uden for da han nyder det så mille går her inde ved mig .. ( går hjemme til hverdag)... når vi så tager en tur over til henriks mor på besøg så går det helt galt ... henriks mor har selv en hund (hunhund Pippi) hun er begyndt at flyve på theo og bider ham når han kommer tæt på pippi... det er ikke gået galt endnu... han må ikke snakke med andre mere for hende syntes det er synd for ham ... for han har da også brug for kontakt men theo er sådan en rolig hund at han lader hende få lov og trækker sig helt væk ... og lægger sig til at sove ... ved ikke hvad jeg skal gøre jeg afviser mille at gå imellem men hun bliver ved ... konstandt... og er ved at være træt af det ... og leger vi så går hun også mellen og stiller sig for så han ikke kan komme hen til mig ... hvad sker der lige i sådan en hunds hovede og hvad skal jeg gøre ved det .. hun har været meget forkælet før jeg kom til også mere end man nok skal gøre med en hund .. da hun har været et barn for henrik ... mangler råd .....????

Knus Dianna

Skriv et svar til indlæggetKitt Bagge Christensen

Svar fra Kitt Bagge Christensen | 26-06-2009, 23:49

Hej Dianna.

Det lyder ikke rart med den situation i er havnet i. Hvad sker der når Mille skubber sig i mellem dig og Theo, får hun opmærksomhed ved det, og stopper al leg med Theo så? Og hvordan er det med din kæreste og hundene i mellem?
Hvordan er "tidfordelingen" på hundene? Er der lige meget opmærksomhed?

Min kæreste og jeg havde selv 2 hunde, hvor også tæven var ret dominant, men vi begyndte at gå ture med dem hver for sig (skiftevis min kæreste og jeg, så de fik lige meget af os hver), give dem ture, indtryk og oplevelser hver for sig og efter deres personlige interesser.
Det hjalp virkelig meget med "alenetiden" hvor lille Freja havde os for sig selv.
Ikke sagt at det ikke var hårdt arbejde, for i stedet for at de begge kunne komme ud samtidigt, var der flere ture. MEN DET VIRKEDE.
I kunne også prøve at i henleder hendes opmærksomhed på noget andet, f.eks et tyggeben, legetøj, mad eller hvad Mille nu er til, og så på den måde "planlægge" tid til leg. Og sørge for at Mille også bliver set og forkælet mens Theo laver noget andet.

Håber i kan bruge det, og at i kan hjælpe Mille med den værste jalousi.