Islandsk Fårehund

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Islandsk Fårehund.

På denne side kan du se de Islandske Fårehunde, som er oprettet på Gipote og dermed til salg lige nu.

Læs mere om racen Islandsk Fårehund.

Rigtig god fornøjelse.



arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
  • Vælg størrelse
  • Vælg pelspleje
  • Vælg førstegangsejer
  • Vælg om hunden fælder
  • Vælg om hunden gøer
  • Vælg børnevenlig
  • Vælg lydighed
  • Vælg vagthund


  • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

    Image
    Islandsk Fårehund

    Birna er blevet den lykkelige mor til 4 små islandske fårhunde :); De er to drenge og to tæver, som alle er fulde af krudt. Der er meget kærlige og snaksagelige, og deres forskellige personligheder ...

    Alder 4 uger
    9260 Gistrup
    Image
    Islandsk Fårehund

    Hvalpe solgt

    Alder 6 uger
    4200 Slagelse
    Image
    Islandsk fårehund, hanhund, hvalp, 2 uger , m. stamtavle, salgsklar 19/5-24

    Opdag den perfekte følgesvend med vores hanhvalpe! Vores kærligt opdrættede hanhvalpe er fulde af liv og kærlighed, klar til at bringe glæde ind i dit hjem. Med deres legesyge natur og loyale sind vil...

    Alder
    3200 Helsinge
    Image
    Islandsk fårehund, hvalpe, 3 uger , salgklar 24 maj

    4 skønne han hvalpe. Hvalpene vokser op her inde ved os, de kommer til og møde andre hunde, og kommer med på ture feks ved stranden. De vil komme ud og køre i bil nogle gange. Mor og far haves. Hvalp...

    Alder
    9440 Aabybro

    Køb eller sælg en Islandsk Fårehund på Gipote.dk 

    På Gipote kan du sætte din Islandske Fårehund til salg. Det gælder uanset om det er en voksen hund, du er nødt til at skille dig af med, eller om du har en Islandsk fårehund som har fået hvalpe fra fx 2018, 2019, 2020 mv - der nu er salgsklare og skal ud til nye gode hjem. 

    I næste afsnit vil du få serveret et link som fører dig videre til vores gratis oprettelesflow - hvor du nemt kan oprette en salgsside.

    Er du derimod på udkig efter at købe en Islandsk fårehund, så hold dig opdateret her på denne side, da der løbende vil komme nye salgsannoncer til og nogle af de salgsannoncer du ser i oversigten lige nu, vil blive solgt.
     

    Sæt Islandsk Fårehund til salg på Gipote.dk:

    Sådan gør du. 

    Tryk her, for at sætte din Islandske Fårehund til salg på Gipote. Du bestemmer selv om du vil oprette en gratis eller en betalt salgsannonce. 

    Den betalte salgsannonce har selvfølgelig nogle gode fordele, som du kan læse meget mere om inde i selve oprettelsen, hvor du også bliver præsenteret for pris mv. 

    I selv salgsannoncen anbefaler vi dig altid at vedhæfte billeder af din hund, da det for det første skaber blikfang på siden - når potentielle købere scroller ned over oversigten. 

    Derudover vil de fleste blive betaget af din hund, hvis den fx ser cute ud på billedet. 

    Det er i hvert fald de færreste, der vil kører en længere tur efter en hund som de slet set ikke har set et billede af. Udover billeder kan du eksempelvis skrive i din annonce hvor gammel din hund er, prisen, evt. sygdomme, allergier, dens personlighed osv. 

    Har du spørgsmål til oprettelsen, så hjælper vi dig hellere end gerne, du skal blot kontakte os i supporten.

    Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

    Der bliver oprettet salgsannoncer på Gipote hele tiden og fra forskellige steder rundt omkring i Danmark. 

    Nogen sælges fra Jylland og / eller Fyn mens andre sælges fra Sjælland, Langeland, Bornholm mv. 

    Det kan variere utroligt meget fra race til race og vi kan derfor (desværre) ikke love dig, at præcist den hunderace du er på udkig efter, er til salg i lige netop din baghave. 

    Du bør derfor forberede dig på, at du måske skal køre en kortere eller længere tur i bil, for at hente din nye hun hjem - især hvis du går efter en specifik race eller har andre specifikke ønsker til din nye hund.
     

    Før du køber en Islandsk fårehund

    I vores store hundeleksikon beskriver vi kort denne race som: I århundreder blev den Islandske Fårehund brugt til at beskytte flokke, især lam, mod rovfugle, og stadig i dag kigger den islandske fårehund mod himlen og gøer efter fugle. Racen gøer også for at advare sin familie om alt hvad den ser eller hører. Trods støjniveauet er racen alt for venlig, til at være vagthund. 

    Er der noget som overrasker dig i ovenstående beskrivelse? 

    Hvis ja, så bliv meget klogere på denne race lige her - det gælder også hvis du vil sikre dig, at have helt styr på hvordan du skal opdrage den, mængden af motion som den har behov for, hvilke genetiske sygdomme den har osv.