Oprettet 27. april 2016

Volpino Italiano

Race
Race
Volpino Italiano
Alder
Alder
3 uger
Farve
Farve
Rød og Champagne
Antal
Antal
2 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Placering
Placering
6760 Ribe
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Volpinoen er en utrolig sjælden race med kun ca. 2000 individer på verdensplan. En dejlig familiehund, der knytter sig meget til sine mennesker. Kan bruges til lidt af hvert, agility, rally, lydighed, nosework m.m. En utrolig lærenem race.

Hvalpene sælges med DKK stamtavle, chip, reg. i Dansk hunderegister, 1. vac., 2 x ormekur, sundhedsbog, foder til den første tid, lidt kendt legetøj og tæppe. Der medfølger og en hvalpemappe, med info om racen, forældrene, pasning, pleje og hvalpetræning.

De vokser op i stue/køkken med alle slags hverdagslyde. Bliver miljø¸trænet og socialiseret, efter skema udarbejdet af DKK's adfærdskonsulent Lise Lotte Christensen. Kopi af dette skema følger med i hvalpemappen, så den nye familie kan fortsætte træningen, der hvor jeg slipper.

Begge forældre er DNA testet fri for øjensygdommen PLL, som en del volpinoer desværre er bærer af. Når begge forældre er fri, vil hvalpene alle være fri. Læs mere om denne grimme sygdom på min hjemmeside, under fanen Grooming/Sundhed. Der kan også læses mere om hvordan jeg socialiserer og miljøtræner miner hvalpe.

Begge forældre har været udstillet. Moderne kun få gange, faderen en hel del. Han er multi champion, blandt andet også Italiensk Champion. Verdens mest vindene røde volpino :-)

Lys rød tæve: 12.000 kr

Champagne farvet han: 8.000 kr

(Champagne farve er en godkendt farve, men i udstillingssprog "ikke ønskelig") (Billede vedhæftet af voksen halvbror, så man kan se hvordan den champagne farve udvikler sig)

Salgsklare 14/11-2017

Er du interesseret i en hvalp, så skriv eller ring til mig.

PS. hvis i ringer og jeg ikke kan komme til telefonen, læg da en besked, så ringer jeg tilbage :-)

Billede af de voksne røde, er mor og far til hvalpene.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Volpino Italiano 12000 kr.

Smuk lille volpino Italiano tæve til salg

Smuk lille volpino Italiano tæve til salg Klar til et kærligt hjem den 15/10 Volpino Italiano betyder lille ræv den er en sjælden race på 25-28 cm for tæven og ca 4 kg en rigtig dejlig familie hu...

Alder 7 uger
4990 Sakskøbing

Volpino Italiano 12000 kr.

Volpino Italiano

Volpino Italiano hvalpe. Vi har 1 enkelt han hvalp tilbage.. Volpinoen er en utrolig sjælden race med kun ca. 2000 individer på verdensplan. En dejlig familiehund, der knytter sig meget til sine me...

Alder 8 uger
6230 Rødekro