Oprettet 17. november 2023

Rottweiler

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 1900 kr.
Race
Race
Rottweiler
Alder
Alder
4 mdr.
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
21. november 2023
Placering
Placering
4200 Slagelse
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Det er desværre med stor sorg i hjertet at vi må gå af med Rottweiler hvalp 15 uger gammel, han er en bette skid med et stort lille hjerte, grundet jeg er gået op i arbejdstid, er han alt for lang tid alene hjemme og det er han faktisk utrolig dårlig til, han ødelægger ikke noget eller gør, men han ligger stille i næsten samme position fra du går ud af døren og til du kommer hjem og ryster når du kommer hjem og vi finder det forkert og syntes det er synd for ham.
Vi søger en person som er hjemmegående eller pensioneret der kan være meget mere sammen med ham end vi har mulighed for.
Han kan sitte og give pote samt rimelig dygtig til at gå i snor og han er en rigtig putte trold, han er også en smule observant og gør når der kommer folk på matriklen samt han kan ikke så god med andre hunde men han fungere fint med små børn, dog søger vi absolut en børnefamilie til ham.
Der følger snor/sele/legetøj/køletæppe osv. med når vi har fundet det rigtige match. Ved interesse kan der tilsendes yderligere billeder og eller videoer til. Skriv til min mail: beckonlin29@gmail.com

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;