Oprettet 4. november 2023

Labrador Retriever

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 1000 kr.
Race
Race
Labrador Retriever
Farve
Farve
Brun
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Ja
Salgsklar
Salgsklar d.
4. november 2023
Placering
Placering
8990 Fårup
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Grundet personlige omstændigheder er vi nødt til, at finde et nyt hjem til vores hund Teddy.
Teddy er en brun labrador på 3.5 år.
Teddy har et godt hjerte, og er god socialt både med mennesker og andre hunde. Han har dog en tendens til at gø lidt af nogle mænd.
Teddy elsker at ligge på sofaen og nusse med familien, men er også en hund med et højt energiniveau, som har brug for at blive aktiveret. Teddy har de første tre år af sit liv levet på sofaen og været med os det meste af tiden. Dog har han de sidste måneder boet i bryggerset, og han er derfor meget omstillingsparat.
Han kan basale kommandoer, men har ikke lært at gå pænt. Han kan sagtens være alene hjemme igennem en lang arbejdsdag, men søger efter mad hvis det er til at finde. De ting Teddy ikke kan, kan han sagtens lære med den rigtige træning. Han virker til at han egentlig gerne vil trænes, men vi har ikke haft evnerne og kendskabet til at gøre det ordenligt. Han har en rigtig god snude, og med den rigtige træning kunne han blive en god jagthund.
Teddy elsker børn, og ville aldrig gøre nogen fortræd selv hvis der er små fingre i hans madskål, dog er han lidt vild og har ikke forstået at han er en stor hund med mange kræfter.
Hvis du ønsker at høre mere om Teddy eller komme og møde ham, så tag endelig fat i os. Vi vil gerne høre mere om jer, og forbeholder os retten til at vælge hans nye hjem.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;