Oprettet 29. oktober 2023

Labradoodle Multigen

Sælges til 12000 kr.
Race
Race
Labradoodle
Farve
Farve
lys, sorte med stor og lille hvid blis
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
19. december 2023
Placering
Placering
5750 Ringe
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Labradoodle Multigen Hvalpe Til Salg
Ramas dejlige Labradoodle multigen-hvalpe, blev født den 24. oktober 2023. Hvalpene vil være klar til at blive hentet hjem til jer fra den 19. december eller i uge 51.
Vores hvalpe vokser op som en del af vores familie i vores hjem og er i tæt kontakt med os hele dagen. De er vant til forskellige lyde som vaskemaskinen og støvsugeren og har adgang til en udendørs løbegård ved vores hus.
Vores hvalpe er vant til daglig omgang med børn og ældre mennesker. Labradoodlen er kendt for sin kærlighed til familien og dens evne til at nyde både selskabet og alenetid.
Begge forældre er blevet omhyggeligt dyrlægetjekket for hofte- og knæproblemer samt øjenproblemer. Derudover har både mor og far hvalpeanetavler.
Forældrene vejer hhv. 22 og 25 kg., og måler 54 og 52 cm.
Når du får en hvalp fra os, kan du forvente, at den allerede har fået et sundhedstjek, sin første vaccination og er blevet chipmærket af vores dyrlæge. Vi sørger også for, at hvalpene har fået en ormekur.
For at reservere en af vores hvalpe bedes du indbetale et depositum på 4000 kr., som vil blive modregnet i den endelige betaling. Depositummet refunderes kun, hvis vi af en eller anden grund ikke kan levere en hvalp til dig.
Når depositummet er betalt, får du adgang til vores eksklusive Facebook-gruppe, hvor vi dagligt livestreamer fra hvalpekassen. Dette giver dig mulighed for at følge hvalpene og vælge den, der passer bedst til din familie.
Vi ser gerne, at du og din familie besøger vores hjem mindst én gang, og det første besøg kan arrangeres i uge 47. Vi vil sammen finde en passende tid, der passer jer bedst.
Vores mål er at give vores hvalpe den bedst mulige start på livet, og vi ser frem til at finde de perfekte hjem til dem. Kontakt os gerne for yderligere information eller for at arrangere et besøg.


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


;