Oprettet 18. juli 2023

Puddelblanding/Doodle

Sælges til 13500 kr.
Race
Race
Blandet hund
Farve
Farve
Sort og abrikos
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
17. august 2023
Placering
Placering
4000 Roskilde
Mor
Mor
Blandet hund
Far
Far
Puddel
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Vores dejlige hund Chaga på 5 år, har født syv store skønne og sunde hvalpe. De blev født d. 22. juni og er derfor klar til en ny kærlig familie fra d.17/8 2023. I kuldet er der 3 tæver og 4 hanner.

Efter en længere rejse rundt i Brasilien, mødte vi ”Chaga” som vi tog med videre på vores rejse, og det blev hurtigt tydeligt at vi havde mødt en helt særlig og god hun, som vi måtte have med hjem. Derfor kender vi ikke hendes forældre eller baggrund. Hun var 8 mdr. da hun fandt os, og blev med det samme tilset af en dyrlæge og blev vaccineret. Med stor hjælp og tålmodighed fra venner og familie i Brasilien, kom hun hjem til os.
Chaga er den dejligste familiehund, selv min yngste dreng på 3 år kan gå med hende i snor, og hun følger godmodigt og hensynsfuldt med. Hun er en del af familien med 4 børn 3, 6, 11 og 15 år, og ikke mindst vores søde Bichon Havanais på 1 år. Derfor bliver hvalpene også vant til børn, andre hunde og et hus fuld af liv og mange lyde. De har mulighed for, når de bliver lidt større, at have adgang til have med græs.
Chaga er meget rolig, glad af sind, sund, elsker at løbe hurtigt og gør stort set ikke. Hun er en meget kærlig omsorgsfuld mor til de syv små. Det er hendes tredje kuld hvalpe, og vi har derfor erfaring med hvor skønne familiehunde Chaga opdrager dem til at være, men hendes rolige væsen.
Faderen til kuldet, hedder Balou, han er en lille mellempuddel af farven abrikos. Han er en kærlig familiehund, med et godt temperament. Begge forældre er sundhedstjekket.
Hvalpene får dyrlægetjek, bliver vaccineret, chippet og får ormekur, plus en hvalpepakke, med kurv, som lugter af mor og søskende, og foder til den første tid inden de flytter hjemmefra. De vil også blive trænet i renlighed og udsat for nytårslyde og pels trimmer.
Vi forbeholder os retten til at godkende familien.
Ved interesse og reservation betales 5000,- i depositum, som modregnes det fulde beløb ved afhentning.

Ved reservation kan I blive medlem af vores facebookgruppe, hvor vi løbende lægger billeder og video op af hvalpene. Og I er selvfølgelig også velkommen til at besøge jeres hvalp på aftalte dage.


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


;