Oprettet 19. juni 2023

Chihuahua

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 4500 kr.
Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Black and tan
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Ja
Salgsklar
Salgsklar d.
19. juni 2023
Placering
Placering
4690 Haslev
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Vi sælger denne smukke rene chihuahua pige på 2 år. Hun er af egen avl, og vi har derfor både hendes mor og bror. Hun er forsigtig, kærlig, sød, elskelig og glad. Vi ønsker kun hun kommer til det helt rigtige hjem, og derfor haster det på ingen måder med at finde det helt rigtige hjem til hende, da vi også ønsker at besøge hende i fremtiden. Ønskescenariet er et stille og roligt ældre par der kan give Urma en masse kærlighed, ro og omsorg. Hun er et lille madøre der med glæde “arbejder” lidt for sine godbidder. Urma kan med andre hunde (dog er hun lidt usikker på store hunde), Urma vil godt kunne trives med en anden hund. Katte er Urma også helt fortrolig med. Urma er vant til fjerkræ, katte, marsvin og alle andre tænkelige dyr.
Urma er en forsigtig, stille og meget rolig lille pige som blot kræver den helt rigtige og rolige familie der kan omfavne og se den pragtfulde lille smukke skabning hun er. Hun står vores hjerte uendeligt kært og vi ønsker KUN at hun skal ud i en ny familie hvis det er på de helt rigtige primisser ❤️
Urma fungere meget fint med børn, men hun er lidt utryg på større børn der måske er lidt mere højlydte eller voldsomme.
Vi ønsker at mødes med jer inden eventuelt salg og kontrakt udførelse, da det er meget vigtigt at se hvor hun kommer hen og at kærligheden mellem Urma og jer, er helt fantastisk.

Vi forbeholder os naturligvis retten til at vælge mellem eventuelle køber…
Kontant mig gerne

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;