Oprettet 10. juni 2023

Labradoodle, hvalpe, 6 uger , salgklar 24/6





Placering
Placering
1665 København V



Annoncebeskrivelse

ALLE HENVENDELSER SENDES PÅ E-MAIL:
email. Tæverne koster 17.500 kr og hannerne koster 15.000 kr. (læs nedenfor). Jeg hjælper en nær relation med at sælge nogle fantastiske labradoodle f6 4b hvalpe. Hun har mange års erfaring med opdræt af forskellige doodleracer heriblandt cavapoo og labradoodle. Hun træner desuden terapihunde og har med stor succes hjulpet mange. Sødeste My fødte hvalpe d. 29/4. My er en utrolig skøn hvid labradoodle med et mildt sind. Hun blev født rød, men har efterfølgende skiftet pels. Dette er en interesseliste, hvorefter vi vil udvælge potentielle købere og kontakte dem. Hun er parret med en rød labradoodle (Emil) og hvalpene forventes derfor at blive røde/brune/nougat som voksne. Hvis du/I er interesseret, så send en mail med følgende:. - titel "Labradoodle"
- hvorfor du/I ønsker en hvalp
- hvilket køn du/I ønsker
- fortæl lidt om dig/jer: hvor og hvordan bor du/I (by, hus eller lejlighed), om du har en samlever, beskæftigelse samt eventuelle børn og alder på dem
- hvorfor netop du/I kan give hvalpene et skønt hjem. Hvalpene vil som udgangspunkt ikke fælde og er således egnet til folk med allergi, hvilket dog afhænger fra person til person. De estimeres til at blive mellem 10-15 kilo. De får lavet en sundhedsbog, ormekur og vaccination. Desuden får de en hvalpepakke med til deres nye familie. Hvalpene vil prøve at køre bil, være i forskellige omgivelser, få klippet negle, blive børstet, høre lyde fra klippemaskinen samt løbende blive renlighedstrænet.
Desuden vokser de op i et normalt hjem og vil således være opleve alle lyde og indtryk, der indgår i en dagligdag. Alt i alt nogle fantastiske små sjæle, der søger nye hjem. Hvalpene befinder sig i Nordjylland.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;