Oprettet 10. juni 2023

Old english bulldog, hund, 12 mdr.





Placering
Placering
4230 Skælskør



Annoncebeskrivelse

Det er med grædende hjerte at jeg overvejer om Coco skal have et nyt hjem. Coco fik vi da vi boede i lejlighed og var vant til at gå i snor i byen det første halve år af sit liv, hun elskede det og nødt turene og duftene.
Vi valgte som familie at flytte på landet og har siden oplevet at Coco har svært ved det. Coco og min kemi er forsvundet.
Coco er en skøn hund og er vant til børn i alle aldre og Andre hunde. Hun elsker hundeskoven og leger bedst med store hunde da hendes leg er voldsom, men det er normalt for racen.
Hun kan være alene hjemme, men kræver et hjem hvor hun bliver luftet godt, får nye oplevelser ved gåture og stimuleret, da hun ellers keder sig og laver ballade, hvilket betyder at hun ødelægger ting, bider i vægge eller stikker af. Hun kan sit, dæk, give pote, highfive og er en rolig hund hvis hun bare bliver stimuleret dagligt og trænet, men vi kan simpelthen ikke give hende det.
Hun skal ud til en familie hvor hun får en masse oplevelser, da hun ikke dur til at være i haven "bare" eller gå den samme kedelige tur ned af markvejen.
Hun er ikke en vagthund, da håndværkere kan komme ind uden hun rejser sig fra kurven. Hun elsker alle mennesker og er en perfekt nanny for børn. Ring for mere information.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;