Oprettet 7. juni 2023

Miniature gravhund, hund, 2 år , salgklar 8 juni 2023





Placering
Placering
2450 København SV



Annoncebeskrivelse

Dante, 2-årig miniature gravhund, black & tan, søger nyt hjem, ny familie eller nyt 'menneske'. Jeg kommer til at ha' (for) mange rejsedage, arbejdsmæssigt, i fremtiden, til at kunne give ham en tryg base uden for mange gange, hvor han skal flyttes på og passes. Han er så social at det bedste for ham vil være, at han kan knytte sig til en familie eller et menneske, som er en del sammen med ham. Han er kælen, nysgerrig, stærk, tilpasningsdygtig, rolig og ganske vidunderlig. Hvalpeperioden er overstået og han har lært så mange ting, som den næste familie kan nyde godt af. Han elsker (lange og korte) gåture. Han løber også gerne en lang tur.
Han kommer når du kalder. Står ikke op om morgenen før du vækker ham. Han er et lille 'huledyr' og vil helst bo på i armhulen på dig og i sin sovepose om natten. Han vil være eminent at gå spor med, hvis man har de tanker.
Han er lærenem og vil gøre alt for at please. Han er lille, nem at ha' med og er ikke bange for noget. Han elsker 'alt med en puls', som jeg plejer at sige; mennesker og andre dyr / hunde. Hans hunde-forældre er begge danske miniature-gravhunde, men uden stamtavle. Han koster 14.000 kr. (inklusiv alle hans hunde-ting) og det vil være bedst for ham at være hos en familie uden helt små børn (han kan ikke finde ud af de meget hurtige bevægelser, som helt små børn laver). Men ellers er det allervigtigste at han lander i favnen på én eller nogen, som vil stor-elske ham for al den kærlighed han selv giver. Og hos nogen, som vil priortere ham med gåture, leg, opmærksomhed, nussen og kælen. Så vinder alle, nemlig.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;