Oprettet 7. juni 2023

Maltipom, hvalpe, 12 uger , salgklar 06.05.2023





Placering
Placering
2300 København S



Annoncebeskrivelse

Jordens aller bedste hvalp på 12 uger - Halv Malteser & Halv pomeranian - Søger dem han skal blive gammel med. Det er virkelig med den største sorg i hjertet at vi desværre nok er nødt til at finde et kærligt hjem til Pingo hvor han kan få lov at blive resten af hans dejlige lange liv. Da han gør af vores kat & katten konstant river ud efter ham tyder det hele på at Pingo vil komme galt af sted ved at blive herhjemme. Info om ham:
han 12 uger gammel - har fået sin 8 & 12 ugers vaccine & sundhedstjek. Han er chippet & registreret i dansk hunderegister.
Hans mor er malteser & hans far er pomeranian. Opdrætter havde både moren og faren.
Han vejer 2 kg nu & vil nok blive omkring de 4 kg som fuldvoksen.
Han kan allerede kommandoer som sit & dæk & er en fantastisk hund. Han er meget selskabelig og viger ikke var din side. Super kælen & legesyg, men pga kløende hvalpetænder “napper/bider” han lidt i hvad som helst. Så egner sig ikke til familier med små børn. Han er vokset op med 3 søskende, og været vant til at være båret og nusset siden han var helt lille. Han er det mest kærlige væsen i verden. Han har pomeranians sind, så ny ejer SKAL vide hvordan man takler sådan en hunderace. Han vil ikke trives med at være alene hjemme for meget & bliver meget tæt knyttet til sine ejer. Alle hvalpe ting medfølger (sele, snacks, kurv, legetøj, bæretaske, cykelkurv til ham så man kan lærer ham at cykle) & 12 kg foder. Hvalpetingene kostede 1500kr i sig selv. + han har fået 1. & 2. Vaccine så der mangler kun 1 vaccine som han skal have i uge 26. Vi har lige haft ham til dyrelægen for 5dage siden. Vi ønsker at finde det RETTE hjem til Pingo. Pingo skal på ingen måde være en kaste bold! Så vi leder efter nogen der kender deres livssituation mange år frem.
Derfor hvis du sender en sms SKAL du skrive lidt om dig selv, hvad du laver til hverdag & hvad du kan tilbyde ham. SMSer med info om dig/jer sendes til . telefon Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;