Oprettet 7. juni 2023

Mor 3/4 border, far border m/stamtavle, hvalpe, 5 uger , salgklar 27/6-23





Placering
Placering
3200 Helsinge



Annoncebeskrivelse

Border Collie 4 hvalpe i kuldet. Vi har disse dejlige hvalpe, som blev født d. 2/5-23. En han og tre tæver. Alle hvalpene er sorte med de klassiske hvide aftegninger.
Border Collie er en rigtig god familie- og hyrdehund. Border Collier er meget intelligente og har stor lyst til at lære nye ting.
Inden hvalpene flytter hjemmefra, bliver de vaccineret, får ormekure, bliver chippet og registreret i Dansk Hunderegister, og der medfølger sundhedsbog fra dyrlægen.
Hvalpene er vant til katte og andre hunde og er socialiserede til mange mennesker i alle aldre. De har kørt i bil, er vant til lyde i køkken, støvsugning, græsslåmaskine m. m. De er vokset op inde i vores hus, er meget ude i vores have, og er ud over deres mor meget sammen med vores to andre voksne border collier.
Pris kr. 10.500,00.
Ved aftale om køb af hvalp betales et reservationsgebyr på kr. 4.000,00, som ikke betales tilbage ved evt. fortrydelse. Efter reservation er det en god ide at komme på besøg flere gange inden overtagelsen, så din hvalp kan genkende din duft. Det vil gøre hvalpen mere tryg, når den ankommer til sine nye omgivelser.
Ledige hvalpe: 1 han og 2 tæver.
Yderligere oplysninger om herkomst. Mor: ¾ border, dvs. at hvalpenes mormor er ren border og morfar er ½ border og ½ islandsk/australsk hyrdehund. Far: ren border m/stamtavle. Dvs. at hvalpene er 7/8 border collie.
Hvalpenes alder nu: 5 uger. Kan få nye hjem fra d. 27. juni.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;