Oprettet 5. juni 2023

staffordshire bull terrier, hvalpe, 10 mdr. , salgklar Nu





Placering
Placering
4560 Vig



Annoncebeskrivelse

Det er med så blødende hjerte som noget overhovedet kan være.
Men vores elskede Ruby på knap 11 måneder (han bliver 1 år den 19/7) han skal videre ud i livet ud til nogen “voksne” UDEN børn der kan have Ruby for resten af hans liv det skal være et sted hvor Ruby kan slå sig løs og være hund med en god have og god plads i huset da Ruby kræver god plads.
Ruby er utrolig kræsen?? han ved hvad han kan lide og det er stort set ikke noget ??
Vi har et barn på 3 år Ruby kan ikke håndtere børn han kan ikke lade hende være han løber ind i hende konstant og bliver ved til hun vælter hopper af hende så hun vælter gør af hende??
Ruby er god som dagen er lang men når Alba er hjemme fra børnehave kan han ikke finde ud af at være en god hund længere.
Ruby fungerer desværre ikke med børn.
Vi har 8 nevøer og niecer i alderen fra 3-15 år ikke engang dem kan Ruby lade være børnene tør ikke være alene med Ruby inde eller ude fordi man ved ikke hvornår han gør noget så derfor søger vi et blivende hjem UDEN børn.
Når min mand og jeg er ALENE med ham er han noget af det Aller dejligeste og mest rolige og kærligeste der finder på 4 ben??
Men vi tør ikke tage chancen længere da vores børn er det Aller vigtigeste i verden. Ruby er UDEN stamtavle men med flot sundhedsbog Ruby kan være alene hjemme i mange timer uden at lave ballade Ruby er som skrevet knap 11 måneder. For os haster det ikke med et nyt hjem for det skal være det helt rigtige hjem til vores elskede dreng ??????. Der medfølge bur hundekurv og mad Ruby koster blot 5000kr.
Han bor i skønne Odsherred.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;