Oprettet 4. juni 2023

Labrador/rottweiler, hvalpe, 1 uge , salgklar 28.7.2023





Placering
Placering
9670 Løgstør



Annoncebeskrivelse

Molly - vores skønne labrador/rottweiler blanding har beriget os med 11 hvalpe, og vi leder derfor allerede nu efter gode hjem til dem til de er klar til at flytte hjemmefra d 28.7.2023.
Molly er en fantastisk hund med et mildt gemyt. Glad, loyal, intelligent, utrolig lydig og lærenem - har krævet minimal træning. Hun er sød overfor andre hunde, dyr og mennesker - har aldrig bidt i nogen eller noget.
Faderen - Jajeems Joey (billede 4 og 5) er ren avlsgodkendt labrador af den gamle type. Fortræffelig jagthund, med et godt gemyt. Ligeledes god med andre hunde, dyr og mennesker. Han kan findes på hanhundelisten hvis man vil vide mere om ham.
Hvalpene vil blive passet, plejet og socialiseret. De bliver vant til andre dyr (høns, heste, får, kat), kommer til at køre bil og får masser af udetid. Naturligvis bliver de chippet, vaccineret og får ormebehandling. De får ved afrejse foder med til de første dage, samt tæppe der lugter af mor.
Sælges til gode hjem og vi forbeholder os ret til at vælge mellem købere. Pris: 5500 for hanner, 6500 for tæver. Depositum ved reservation 1500 som ikke tilbagebetales hvis man skulle springe fra.
Kontakt gerne på mobil . telefon Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;