Oprettet 3. juni 2023

Australsk Labradoodle, hvalpe, 9 uger , salgklar 26.06.2023





Placering
Placering
2770 Kastrup



Annoncebeskrivelse

UPDATE: 2 TÆVER, 1 HAN TILBAGE . Australsk Labradoodle, hvalpe. (Må ikke forveksles med alm. Labradoodle eller f2/f3 doodler eller blandings ALD)
Både far og mor er 100 % ægte Australsk Labradoodle, og stammer fra et af Englands fineste/bedste opdræt. Her er tale om usædvanlig skønne hvalpe med den smukkeste pels i den absolut bedste kvalitet. Snude, poter og mund er helt sort, hvilket mange familier mener får ansigtet til at fremstå smukkest. Størrelsen er mellem. Farven er rødbrun. Hvalpene opvokser i stuen og bliver på alle måder socialiseret så de bliver nogle fantastiske familiehunde.
Australske Labradoodle fælder ikke og er allergi-venlige. Pelsen skal naturligvis holdes, og man skal påregne pelsarbejde afhængig af hvor lang man ønsker pelsen skal være.
Australsk Labradoodle er en vidunderlig familiehund der elsker at være sammen med sin familie i hjemmet såvel som ude i naturen på løbe/gå/cykle ture. Den kræver dagligt en del motion, leg og mental stimulering for at have et godt liv. Racen er yderst samarbejdsvillige og lærenem.
Den knytter sig til sin familie, men holder samtidig let af alle både mennesker og andre hunde den kommer i kontakt med. Den er meget intuitiv, og er ofte brugt som servicehund pga dens enestående evne til at “tune” ind på dens omgivelser.
Hvalpene vil have fået ormekur, være chippet, vaccineret og have sundhedsbog fra dyrlægen inden de er rejseklar. De sælges til rette hjem, hvilket betyder et hjem hvor man har sat sig ind i hvad denne race kræver, og lever et liv der kan opfylde dette til glæde for hund såvel som ejer. De er klar til at flytte til deres nye hjem omkring d. 26.06.2023 Begges afkom er avlsbeskyttet og bliver solgt med kontrakt om avlsforbud og krav om dokumentation fra dyrlæge på neutralisering inden hvalpen fylder 1 år. Fra opdræt med års erfaring og rigtig mange lykkelige og tilfredse hundefamilier. Opkald er velkommen, hvis i ønsker yderligere informationer.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;