Oprettet 1. juni 2023

Border Collie, hund, 5 mdr. , salgklar 2.6.2023





Placering
Placering
2920 Charlottenlund



Annoncebeskrivelse

Det er med sorg i hjertet at vi har besluttet at vores skønne Marla, en Border Collie på 5 måneder, skal videre til et nyt hjem. Marla er en sød og virkelig skøn hund, som er kærlig og sjov. Hun har allerede lært meget i sit korte liv.
Med Marla får du stadigvæk en hvalp, men hvor hun er kommet igennem de første meget krævende måneder og allerede kan en masse. Der er lagt mange timer i at lære Marla at kunne begå sig i en menneskeverden. Marla kan:. Være alene hjemme
Er renlig
Går pænt i snor
Kan gå løs og har et super indkald
Kan blive i sit til hun får sit release signal
Marla er vant til børn
Hun er god til at lege og læse andre hundes kropssprog
Hun er god socialiseret
Hun er glad for at være med og lære nye ting. Vi oplever Marla lidt mere stille og rolig end andre Border Collier. Det kan dog skyldes, at hun bruger en del energi på vores anden hund. Årsagen til, at vi desværre ikke længere kan have Marla er, at vores hverdag har ændret sig, hvilket gør, at der ikke er den tid, som kræves for at vedblive at dække Marlas behov for stimulering. Selvom hun generelt er mere rolig end andre af sin race, har hun stadig brug for at blive aktiveret med både gåture, leg og mental stimullering.
Vi søger derfor en familie som har haft hund før eller allerede har en hund og ønsker sig en til. Dernæst er det vigtigt for os at finde en familie som har tid og overskud til en hund, og som er interesseret i at træne med Marla og ikke kun at gå ture. Marla har stamtavle og er ikke steriliseret. Det er ikke først til mølle, da det er vigtigt for os at vælge den familie vi vil mene er den bedste for Marla. Det betyder meget for os, at hun havner i et kærligt og godt miljø.
Er du interesseret i at høre mere eller møde Marla er du velkommen til at kontakte mig . Mange hilsner Elisabeth .

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;