Oprettet 1. juni 2023

Fox Red Labrador, hvalpe, 8 år , salgklar 22/7-23





Placering
Placering
7200 Grindsted



Annoncebeskrivelse

Super fine Fox Red Labrador hvalpe, søger deres kommende familier. De kom til verden d. 27/05, efter en fantastisk fødsel, og er derfor klar til at flytte hjemmefra lørdag d. 22/7. Kuldet består af i alt 9 stk. sunde og raske hvalpe, fordelt på 2 tæver og 7 hanner. Der er aktuelt 4 hanner tilbage.
Begge forældre er fantastiske jagt- og ikke mindst familie hunde. Hvalpene vil inden fraflytning have fået stimuleret samtlige sanser, samt modtaget megen opmærksomhed fra både små og store hænder. Hvalpene vil selvfølgelig blive sundhedsundersøgt, vaccineret, chippet, samt fået 2 × ormekur, inden fraflytning. Der medfølger hundefoder til den første tid, og et tæppe med de kendte dufte.
Hvalpene er uden stamtavle, sunde og raske, og helt igennem fantastisk hunde. Vi har selv i familien flere generationer.
Prisen er 11.000.-
Ved udvælgelse af hvalp, betales et depositum på 4.000.- som modregnes i den faktiske pris ved afhentning, men som ikke tilbagebetales ved fraspringelse. Kontakt mig endelig, hvis ovenstående skulle give anledning til spørgsmål.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;