Oprettet 28. maj 2023

Labrador, hvalpe, 4 uger , salgklar 23/6-2023





Placering
Placering
4291 Ruds Vedby



Annoncebeskrivelse

Superbløde, søde, nysgerrige, legesyge og charmerende sorte labradorhvalpe søger nyt hjem. Vores dejlige tæve Molly (gul labrador på 2,5 år) har fået sit første kuld hvalpe med vores han Jerry (sort labrador, halv F1, halv gammeldags) d. 27. april. Vi har fået 10 dejlige sorte hvalpe og har 4 piger og 4 drenge til salg. Kuldet er opvokset i vores stue som en del af vores familie og er nu nysgerrigt i gang med at erobre vores have og resten af verdenen. Hvalpene er påbegyndt renlighedstræning (forvent ikke mirakler) og vil blive udfordret med lyde og indtryk løbende indtil du er klar til at hente din hvalp.
Det er muligt at møde begge forældre når du vælger din hvalp. Far Jerry er den sødeste, blideste labrador, der elsker at være familiens centrum og putte i sofaen. Han elsker at have noget i munden og komme ud og opdage verdenen på fx løbeture og er fuldstændig ligeglad med både skud og fyrværkeri. Mor Molly er meget trofast og loyal. Hun er en rigtig udendørs hund med den blødeste pels og elsker at gå eller løbe en tur og være ude i haven på udforskning. Ligesom Jerry elsker hun at have noget i munden og lege apport lege og generelt at blive aktiveret. Hverken Jerry eller Molly har stambog, hvorfor stambog ikke medfølger hvalpene.
Hvalpene kan afhentes efter d. 23. juni, så du og hvalpen har tid til at lære hinanden at kende i løbet af sommeren. Og i mellemtiden vil det være muligt at følge hvalpenes udvikling via facebook gruppe. Hvalpene vil selvfølgelig være sundheds checket (med bog), chippet og have modtaget ormekure og 1. vaccination ved afhentning. Desuden medfølger:
Hvalperapport over hvalpens første 8 uger
Foder (hvalpe tørfoder) til ca. en uge
Klud/tæppe, der dufter af kuldet/mor
1 stk (ynglings-)legetøj
Hvalpe halsbånd og snor til den allertidligste tid
Høm-høm poser
Hvalpeshampoo
Pose fra dyrlægen med værdikupon samt foderprøve. Pris pr pige hvalp 8.500 kr og pr drenge hvalp 8.000 kr. Der betales 2.500kr i ikke-refunderbart depositum ved reservation.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;