Oprettet 28. maj 2023

Bichon Havanais, hvalpe, 8 uger





Placering
Placering
4160 Herlufmagle



Annoncebeskrivelse

Vores tæve har født hvalpe d.25 marts.
Hvalpene er klar til at flytte hos nye ejere fra d.23 maj.
Der er 3 tævehvalpe og en hanhund hvalp tilbage, som søger en kærlig familie at bo hos. Faderen til hvalpene er med stamtavle.
Begge forældre er Bichon Havanais. I kan møde moderen når i besøger os, da hun bor hos os. Bichon Havanais er udover at være super charmerende, en allergivenlig race, som både er intelligent, lærenem, super kærlig samt rolige i deres adfærd. Derfor egner de sig både til børnefamilier, par samt enlige. Hvalpene opholder sig i stuen sammen med os, de får masser af kærlighed og opmærksomhed. Vi holder dem i renlige omgivelser, og vi går op i, at de får den rette pleje og hygiejne. Når i henter jeres nye familiemedlem, vil i få en sundhedsbog med, hvor alle hvalpene er blevet set og tjekket af dyrlægen.
Hvalpene er vaccineret, de har fået ormekur, chippet og er registreret lovpligtigt i dansk hunderegister. Hermed får du/I en startspakke med, med lidt hvalpefoder, en hundetæppe med duften af deres mor og en hundekurv som hvalpen kan sove i. I er velkommen til at kontakte os, hvis i har nogle spørgsmål, eller ønsker at komme forbi og hilse på vores dejlige hvalpe og vælge jeres guldklump. Mvh ejerne .

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;