Oprettet 27. maj 2023

Langhåret dværg gravhund, hvalpe, 6 uger , salgklar 12.06.2023





Placering
Placering
4941 Bandholm



Annoncebeskrivelse

God dag og velkommen til vores rejse annonce. Vi er 2 piger (ud af et kuld på 4) som søger nye hjem, altså når vi er gamle nok. Vi ligger lige og sover fordi mor passer os SÅ godt med "fløde" i mælkebaren og vask føn når vi har gjort det vi skal.
Vi vokser op i stuen sammen med mor, far og resten af flokken. Så vi vender os til støvsuger, gulvvask, fjernsyn og alle de andre lyde og ting der sker indenfor i huset.
Nu hvor vi er blevet ca 6 uger, alt efter vind og vejr selvfølgelig, kommer vi på opdagelse rejse i haven. Så vi vender os til at besørge ude, høre fuglene synge og få vind og vand i pelsen. Vi får også. 3 gange ormekur, når vi er 3, 5 og 7 uger, så vi er klar til vore nye hjem. Vores smukke farver kommer fra vores far som er importeret far Rusland( Længe før krigen ), og vores mor som er importeret fra Sverige. Farven hedder black and tan piebald og kan spores mange hundrede år tilbage i både England USA og. Tyskland. Vi er altså ægte nok men kan ikke få danske stamtavler da vores farver endnu ikke er anerkendt af DKK.
Når vi så er 7 uger og 2 dage gamle, kommer vi til dyrlægen og bliver sundhedstjekket, chippet og vaccineret.

Madmor pakker en rejsetaske til os hver, med 4kg kornfrit hvalpefoder, nogle trænings guffer, lidt legetøj vores eget lille duft-tæppe og en masse andet godt. Inkl. en 2-kontrakt, den er jo lovpligtig, så du som køber er dækket godt ind. Vi koster 10.000,- som afregnes sådan her: 3.000,- i reservationsgebyr og 7000,- når vi hentes. Dog senest når vi fylder 8 uger. Håber at høre fra jer . Med venlig pote hilsen
4-lingerne.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;