Oprettet 27. maj 2023

labradoodle F1B, hvalpe, 8 uger , salgklar 22.06.23





Placering
Placering
7480 Vildbjerg



Annoncebeskrivelse

3 mellemstore labradoodletæver F1b – salgsklare til sommerferiestart!
De er født 26. april og er klar til afrejse 22. -23. juni (skolernes sommerferie :-). Mor:
Coco, sort labradoodle F1, trimmehund, 20 kg, sød, kærlig, robust sind, opmærksom og ivrig apportør. Hofter og albuer er dyrelægegodkendte til avl via røntgen. Sund og rask.
Coco er efter Melua (sort labrador, Tylstrup i Nordjylland) og Anton (sort kongepuddel) . Far:
Siku, lys/gylden puddel (mellem/dværg) fra www. unique-dogs. com, 8 kg, rar, klog, kærlig og godt bygget. Sund og rask. De 3 hvalpe kom til verden natten mellem 25. og 26. april midt i stuen og bor de første 8 uger af deres liv midt i vores familie. Vi bor på landet mellem Herning og Holstebro. Der er store børn og en anden hund i huset, og hvalpene vil vokse op i stuen hos os med alle de lyde, der kendetegner en sådan familie, ligesom vi bevidst vil arbejde med at præsentere dem for stimuli tilpasset deres alder. På den måde vil deres fremtidige familier få den mest afbalancerede hund, og hvalpene vil være trygge i overgangen til deres nye blivende hjem.
Vi har kørt bio-sensorprogram (se netdyredoktor. dk) for at gøre hvalpenes nervesystem robust, hvilket fx er et krav for servicehunde. Følg FB: Cocos labradoodlehvalpe F1B 2023 og instagram. com/cocos_doodlehvalpe2023).
Ring. telefon og aftal hvalpekig. Det er Cocos første kuld, men vi forventer, at hvalpene vil lande på max. 15 kg. Vi forventer. klippehunde (der ikke fælder), da de har 75% puddelgener. Hvalpene vil inden afrejse:
• være registreret i Dansk Hunderegister (lovpligtigt)
• være chippet
• være sundhedstjekket hos dyrlæge, der medgiver sundhedsbog
• have fået basis-vaccine
• have fået ormekur x 3
Ved afrejse medgives hvalpen både foder af samme type, som den er vant til og et tæppe, der dufter af mor.
En hvalp koster kr. 17.000 (heraf kr. 5.000 i depositum, når man reserverer en hvalp). Depositum refunderes ikke. Ring gerne til Kirsten på . telefon Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;