Oprettet 26. maj 2023

blanding, hund, 4 år , salgklar nu





Placering
Placering
7080 Børkop



Annoncebeskrivelse

Vi søger en familie der:
- Har tid ,overskud samt økonomi til en hund
-Har kendskab til Australsk hyrdehund og ved hvad det kræve
-. Bor ude på landet hvor der er åbne vider og højt til loftet, eftersom Mango elsker at være udenfor
- Er indforstået med at det kræver et besøg hvis du/I er interesseret og vi mener I er den rette
- Er indforstået med at vi får hende tilbage hvis i med tiden vil omplacere hende
- Vil overøse hende med en masse kærlighed og opmærksomhed. Det er med tungt hjerte at vi søger ny familie til vores højt elsket Mango, grundet private og familiære omstændigheder.
Vores nuværende boligforhold er heller ikke optimale, eftersom der er mange mennesker der går forbi vores vindue, samt trappeopgang, hvilket er begyndt at stresse hende.
Største delen af Mangos gener er Australsk hyrdehund blandet med en smule beagle og jack russel. Hun elsker alle mennesker uanset alder, dog er hun ikke så vild med hanhunde. Derudover kan hun være territorial. mod andre dyr hvis der er mad i hendes skål.
Du får her en alletiders familiehund som vil elske at følge dig overalt. Trods hendes 4 år er der stadigvæk en masse liv i hende, og hun er meget lærenem. Hun reagerer på sit navn, kan komme med bold og diverse som du kaster til hende og så elsker hun vandet!
Der følger alle hendes ting med samt sundhedsbog. Hun har fornyligt fået vaccine mod kennelhoste, dog mangler hun hendes årlige. Hun er heller. ikke steriliseret.
Det skal understreges at vi ikke har travlt med at skille os af med hende, og venter gerne på at det helt rette match kommer.
-
VI FRABEDER NEGATIVE KOMMENTARE

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;