Oprettet 26. maj 2023

Shih Tzu/ kvart Malteser, hvalpe, 4 uger , salgklar 17.06.2023





Placering
Placering
4800 Nykøbing F



Annoncebeskrivelse

De skønneste Shih Tzu-hvalpe på 4 uger søger deres kommende for evigt hjem. De er parate til at flytte hjemmefra fra den 17.06. 2023.
Begge forældre er vores egne:: Far, Pelé, 2 år, ren Shih Tzu og mor, Zizi, 3½ år, Shihtzu/Malteser.
Den 25.04.23 fik de 6 fantastiske dejlige, sunde og raske hvalpe, 3 tæver og 3 hanner.
På nuværende tidspunkt er tæven Mynte (se billeder) og hannen Bertram (se billeder) ikke reserverede og vi ønsker, at finde de helt rigtige kærlige familier til dem, hvor de vil være en central del af familielivet, da de er 100% selskabshunde, der knytter sig stærkt til sin familie og kan tilpasse sig de fleste livsstile.
De er meget sociale og udadvendte hvalpe, med et velafbalanceret sind. De er tillidsfulde, glade og trygge, og omgås fint med andre hunde og mennesker, hvilket de også er opvokset med, da vi i hjemmet har 2 hunde, 3 katte samt børn og børnebørn. Vi har ofte andre hunde på besøg, og de kommer også med til sociale arrangementer, hvor der er mange mennesker og hunde. Hvalpene elsker at lege både ude og inde,de har balancepuder, sansegynge, tunneler, og masser af andre legeting, men de elsker også at putte og hygge og være i hænder. De oplever alle almindelige lyde og forstyrrelser som støvsugere, TV, radio, trafikstøj og de har allerede været ude og køre i bil flere gange.
Hundens pels kræver en del pleje og pasning. De fælder ikke, og derfor er det også en race, der er velegnet til en del allergikere. Pelsen skal børstes/friseres, klippes/trimmes for at den kan holde sig pæn og uden filter.
Inden de flytter hjemmefra, vil hvalpene blive undersøgt hos dyrlægen og få sundhedsbogen, blive vaccineret, chippet, fået ormekure og blive meldt ind i Dansk Hunderegister.
Prisen er 10.500 kr. hvoraf de 3000,- er depositum, som sikrer både kommende ejer og os.
Der medfølger en lille “kom godt hjemmefra” pose fra os,startpakke, som vil bestå af:
Tæppe og legetøj som dufter af mor og flokken. Lidt foder til den første tid og lidt andet godt.
sms/ma.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;