Oprettet 25. maj 2023

Blanding, hvalpe, 3 uger , salgklar 27/6





Placering
Placering
5462 Morud



Annoncebeskrivelse

Vores skønne og utrolig kærlige lille Kenya, har født 4 små sunde og raske hvalpe. 2 piger og 2 drenge.
Mor Kenya er en blanding mellem en Russkaya Tsvetnaya Bolonka og en toypuddel. Hvilket er en rigtig god blanding da begge racer har nogle skønne egenskaber. Bolonkaen er kendetegnet ved at den ikke fælder, har hængeører og svirp på halen og så er den allergivenlig.
Pelsen kan være bølget, krøllet eller være et mix af begge. Og så har den en dejlig silkeblød pels.
Den tilhører Bichon-familien, som bl. a. også består af Maltesere og Coton de Tulear. Fællestrækkene for disse racer er som netop beskrevet for Bolonkaen, men som kæmpebonusser kan tilføjes, at det er glade, legesyge, trofaste, lærenemme små hunde. En intelligent hund, der glad og tilfreds nærmest lever for at elske sin familie. Det er en hengiven hund, der med sit milde temperament er opmærksom og lærenem. Sørger man for at socialisere den godt, vil man se, at den er meget imødekommende overfor nærmest alt, hvad den møder på sin vej. Hvilket gør at bolonkaen ikke har behov for at afmærke territorium og fremstå beskyttende, overfor familien ved at gø. En god race for både den enlige og familien med og uden børn. Kenya vejer 3.9 kg og er 35 cm høj.
Far Charlie er en skøn godmodig og kærlig rødbrun toy puddel med gener fra tyskland. Han har stamtavle og er DNA testet fri for alle arvelige sygdomme. Charlie vejer 4,2 kg og er 35 cm høj. Vi forventer derfor hvalpe der opnår en vægt omkring 4 kg og en højde omkring 35 cm.
Hvalpene vil være dyrlæge tjekket, vaccineret og får ormekur efter anbefalingerne.
Hvalpene vokser op her hos os i hjertet af familien. Vi er en familie med 3 børn, så der bliver rig mulighed for de små hvalpe, at blive nusset på maven og lære at blive en del af en familie.
Vi bor på landet, hvor der er brede vidder til at boltre sig på.
Hvalpene kan flytte hjemmefra d. 27/6
Hvis du ønsker at høre mere, så kontakt os venligst på . telefon Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;