Oprettet 23. maj 2023

Schæferhund





Race
Race
Schæferhund
Alder
Alder
2 uger
Farve
Farve
Grå og Sorte/Brun
Antal
Antal
10 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
6. juli 2023
Placering
Placering
4700 Næstved
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Hvalpe efter mentalt stærke, og sunde forældre med høj drift, som vi har haft helt fra hvalp, med flotte HD index på henholdsvis 106 og 105, begge bruges til PH træning hvor de stortrives, hvori faren er kåret med 105,7 Point.
Vi gør alt for at præge og socialisere hvalpene, som er født naturligt og vokser op i vores familie som et rigtigt stueopdræt med tre hjemmeboende børn i alderen 7 - 12, forældre dyrene og et par katte.
Så snart hvalpene er klar til det, vil de komme med os overalt med fokus på positiv socialisering, så de bliver mentalt og fysik rustet til deres kommende fremtid som enten trænings/konkurrence eller tjenestehunde, men samtidig også familiehunde med en velfungerende tænd og sluk knap.

Hvalpene er 8 uger gamle og klar til salg fra torsdag d. 6 Juli (Uge 27) - lige op til sommerferien, så det kunne ikke være et mere perfekt tidspunkt at købe hund på.

Film og billeder af hvalpe og forældredyr kan ses og følges her på linket på facebook, en side oprettet udelukkende til dokumentation af socialisering og opdræt:



Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;