Oprettet 23. maj 2023

Eurasier





Race
Race
Eurasier
Alder
Alder
8 uger
Farve
Farve
Sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
28. juni 2023
Placering
Placering
9640 Farsø
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Mor Australien Shepard/Samojede. Far Eurasier.
Begge er røntgenfotograferet af hofter skulder og knæ, samt mor er dnatestet og øjnlyst.
Mor Cookie er en godmodig, trofast og yderst kærlig hund på 19kg, der elsker at være tæt på sin familie, hygge i sofaen er det bedste hun ved og jo tættere man ligger jo bedre. Hun er lydig og lærenem. Har energi til alt hvad vi byder hende, men kræver ikke meget aktivitet i dagligdagen.
Far Carlo er typisk Eurasier på 26kg. Kan være reserveret/forsigtig i mødet med fremmede mennesker men er kærlig og loyal overfor dem han kender. Vil gerne være hvor familien er og ligger også gerne en stund i sofaen, får det dog hurtigt for varmt. Han er en hund der kommer meget med rundt omkring og får altid ros for at være så utrolig rolig og nem.

Onsdag den 3maj kom disse 6 små guldklumper til verden ?? 4tæver (3merle+1mørk) og 2 hanhunde (mørke). Eurasieren fødes ofte ret mørke og kan ændre farve hen af vejen - Far Carlo var feks. Helt sort da han blev født så farverne på de 3 er endnu uvis.

Inden afrejse kommer hvalpene selvfølgelig forbi dyrelægen og får et sundhedstjek, chip og først vaccination. Trods de nye regler om at man ikke må behandle hvalpe imod orme med mindre der er mistanke om orm, har vi stadig valgt at vi som min. behandler dem 1gang i løbet af de 8uger. Hvalpene er klar til at flytte fra den 28juni.. vi ser gerne at afhentning sker imellem den 28.juni -2.juli, så Cookie ikke bliver udsat for at de alle forsvinder på en gang..
Der medfølger et tæppe og et stykke af det legetøj de har haft her, samt lidt af det hvalpefoder vi har fodret med.
Grundet den store interesse for netop merle tæverne har vi sat prisen på 12000kr. og de 3 mørke på 11000kr. Reservations 2000kr. tilbagebetales selvfølgelig hvis vi uanset årsag ikke kan give jer en sunde og raske hvalpe... De tilbagebetales ikke ved fortrydelse.
Besøg og reservation er muligt fra den 24 Maj.
Skriv endelig ved spørgsmål

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;