Oprettet 23. maj 2023

Chow chow, hvalpe, 9 uger





Placering
Placering
8940 Randers SV



Annoncebeskrivelse

Her er mine 3 små, søde, bamser.
Racen: Chow Chow derfor kalder jeg dem også bare for små bamser fordi det er det de ligner?? de er kun 9 uger gammel og de er alle 3 sunde og raske
(der vil også medfølge en sundhedsbog med)
De er mega kærlig og elsker at få kærlighed, hvalperne er aktiv og stueopdraget - de elsker andre dyr og er altid klar på at lære med dem.
De har alle sammen nogen skønne farver og personligheder: ?? . Der er 2 drenge og 1 tæve.
Milo: den guldig Bjørn ?? han er bare en stor blød kærlig bamse, for ham findes der ikke noget bedre end at få noget kærlighed, jeg tror nok at hvis man kunne putte med ham hele dagen vil han elske en forevigt . Luka: er ham som er næsten helt grå, han elsker at putte, se fjernsyn med en og generelt bare alle de aktiveteter som inkluder ham ??. Lucy: er tæven i flokken, hun er nok den mest stille rolig mellem de tre, hun er slet ikke kredsen og spiser nok alt det du putter foran hende, hun kan bedst lide at putte med en når man sider op, nok fordi så får man den der intens øjenkontakt med hende??. De er alle tre vandt til at tisse udenfor men også på hundeble, de har aldrig haft tendens til at bide i sko/møbler eller lignede så i vil ikke opleve problemer med dem.
Der vil medfølge en startpakke med hvert hund som lyder på:
Tandbørste, snacks som de godt kan lide, sele til bilen, snor, halsbånd og en halsbånd som køler dem ned til om sommeren, par legetøj og selfølgelig hundefoder. Skriv gerne hvis i vil høre mere omkring dem, der bare ikke nok plads her??.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;