Oprettet 18. maj 2023

Cockapoo, hund, 2 uger





Placering
Placering
7700 Thisted



Annoncebeskrivelse

Cockapoo mellem hvalpe i den helt fantastiske røde farve!
Vores fantastiske puddel har fået 4 skønne hvalpe.
Moren er en brun/hvid pudel og faren er en amerikansk cocker spaniel i. rød/brun. Moren vejer ca. 15kg og faren 5 kg, så vi forventer, at hvalpene ender med at veje omkring 10 kg. Cockapoo hvalpene sælges fra kærligt hjem midt i Thys smukke natur. Hvalpene vokser i en stor børnefamilie på landet med andre dyr. Så de er vant til børn, udelivet, gæster osv. Vores dejlige, milde puddel mor har født 4 fine rød hvalpe. Hun har fået 3 smuk pige og 1 flotte dreng. Pelsen er fælde-fri og allergivenlig. Racen egner sig såvel til børnfamilier som til ældre, og ville også være et godt valg som den første hund.
Moren, har et mildt og glad sind. Hun elsker at blive nusset, give krammere og vil rigtig gerne lege med vores børn samt andre hunde.
Inden hvalpene er klar til at flytte hjemmefra, vil de vil blive præsenteret for dagligdagens lyde, børn og andre hunde. De kommer ud at løbe og lege udenfor, kommer på køretur og får også deres første bad. De bliver vaccineret, chipmærket til dansk hunderegister og får sundhedsattest med fra dyrlægen. Derudover får de 3 x ormekur. De får selvfølgelig deres bamse og legetæppe med mor og deres søskendes duft med. Pris:
Pige 16.000 kr.
Dreng 14.000 kr. Tjek endelig vores instagram #thydoodledoo ud for mere info og billeder.
Ved reservering betales et depositum 2.500 kr. som selvfølgelig fratrækkes ved afhentning. I bliver inviteret med i en Facebookgruppe, hvor i kan følge med i deres dagligdag med billeder og videoer.
Depositummet tilbagebetales ikke, hvis I fortryder. Alt kontakt på telefonnummer: telefon,.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;