Oprettet 7. maj 2023

Bichon Frise , hvalpe, 4 uger , salgklar 02.06.2023





Placering
Placering
6430 Nordborg



Annoncebeskrivelse

4 piger og 4 drenge . Klar til levering fra d. 02.06 2023. Hvalperne for ormekur hver 2. Uge og bliver leveret vaccineret, chippet, sundhedsundersøgt og med sundhedsbog. Ved reservering kan ny ejer selv bestemme navnet på hvalpen. Depositum er 2500kr som modregnes i slutsopgørelsen. Havlperne kommer fra 3 forskellige mødre og har samme far. Forældrene har all FCI stamtavler som gerne fremvises og kopi af begge forældres stamtavler medfølger som race bevis. Forældrene er nøje eftersøgt og stamtavlerne er også bevis for at forældrene til hvalperne ikke er beslægtede hele 5 generationer tilbage. Begge forældre er sunde og raske og meget aktive hunde. Dora er den mest fonuftige og rolige af flokken. Hun kan bedst lide at ligge for sig selv, men kommer og opsøge til leg, trækker i buksebenet når hun vil have opmærksomhed. Hun er den der går selv uden snor når vi er ud og gå tur. Hun er meget stille og rolig omkring andre dyr, beskytter katten og er en stille og lyttig hund. Hun er en diva af personlighend, meget kærlig dog forsigtig og har meget tålmodig. Hun er den der helst vil tage trappen frem for at hoppe og er meget glad for snacks, grønsager og frugt.
Dona er den klogeste af alle. Hun er den hurtigste til at lære triks og gennemskue en i leg og spil. Hun er meget aktiv og glad af natur. Kan lide at hoppe og løbe og er den bedste til at holde børn aktive. Hun elsker at ligge ved mennesker og blive kællet, krammet og nusset. Honey er alfaen i gruppen. Hun passer på alle de andre og på familien. Hun er den mest kællen af alle pigerne sover gerne ved mennesker elsker at kysse og blive kællet og er meget glad for alle der kommer på besøg, specielt børn. Hun er den der er den mest tålmodige til at blive vasket og klippet og nyder at få alt opmærksomheden.
Happy som er far til hvalperne er fysisk den midste af alle. Han er den mest aktive og meget legesyg. Han har en stort energi niveau er meget inteligent og en lille bandit.

Oplysninger:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;