Oprettet 25. marts 2023

Puddel, hvalpe, 9 uger





Race
Race
Puddel
Alder
Alder
9 uger
Placering
Placering
7000 Fredericia



Annoncebeskrivelse

Udstationerings vært søges. Vi søger en udstationeringsvært til en lille mellempuddel han hvalp pr. ca. 10 maj.
(Forventer en voksenvægt på ca. 7-8 kg og ca. 37-38 cm). Begge forældre er undersøgt for arvelige sygdomme og testet fri (bl. a. Fuld puddelpakke fra Laboklin). Du får hunden vederlagsfrit mod at vi har avlsretten på ham.
Du har ham som din egen hund, som vi bare kommer og låner engang imellem i forbindelse med avl.
(Når han er færdig med at indgå i avl overgår ejerskabet kvit og frit til dig). Værten betaler: Forsikring, foder, alm dyrlæge udgifter, alm. Udstyr og pleje, som havde du selv købt en hund. Vi Betaler: Dyrlæge og andre udgifter i forbindelse med avl.
Vi tilbyder at betale 50% af hundens fuldfoder (Essential)
Vi tilbyder at klippe ham, eller lære dig at klippe ham selv.
Og Selvfølgelig Råd og vejledning. Vi ønsker kun seriøse henvendelser og ligger meget stor vægt på et godt samarbejde, da denne aftale gerne skal være en fordel både for hunden, for dig og for os??. Det er en fordel hvis du bor i rimelig afstand fra Fredericia, men vi ligger højere vægt på et godt samarbejde frem for afstand. Sig endelig til hvis du ønsker at høre mere. Er du interesseret så vil vi først og fremmest rigtig gerne have et skriv om dig/din familie, og hvad du kan tilbyde en hund, hvor du bor osv. Så kan vi altid snakke videre derfra. Mail: email.

Oplysninger:
Racer: Puddel
Alder: 9 uger
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;