Oprettet 24. marts 2023

Golden doddle, hund, 10 mdr. , salgklar Fra dags dato





Race
Race
Goldendoodles
Alder
Alder
10 mdr.
Placering
Placering
2605 Brøndby



Annoncebeskrivelse

Dejlig han hund på 10 mdr og dejlige 37kg søger nyt hjem. Grundet at jeg må erkende at et liv som enlig mor til 2 ikke kan lade sig gøre, med den tid denne skønne hund skal have. Han er blid, kælen og lærenem. Han har et stort hjerte, og elsker sin familie. Han er en rigtig kælepotte, elsker at blive nusset og være sammen med sin famile det sætter han stor pris på. Han skal ud til en familie der har tid og overskud til ham, gerne en familie der har erfaring med hunde. Han elsker at være i haven, så det ville være at fortrække at han kom ud til. Han kan sammen med andre hunde. Han kræver pels pleje, skal redes ca 2 gange om ugen, han klare det fint og er vant til det.
Inden man henvender sig skal man læse om racen så man er klar over om han er den hund man søger. Han har brug for et fast og trygt hjem som han kan blive gammel i. Han skal have en familie som elsker ham ligeså meget som han vil elske sin.
Han er chippet, vaccineret og sundhedsbog medfølger.
Han er renlig og kan være alene hjemme( han skal dog have tid og ro til at falde til i et nyt hjem). Kan kontaktes på :. telefon .

Oplysninger:
Racer: Golden doddle
Alder: 10 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: Fra dags dato

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;