Oprettet 23. marts 2023

Chihuahua/Dansk svensk gårdhund, hund, 11 mdr.





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
11 mdr.
Placering
Placering
3600 Frederikssund



Annoncebeskrivelse

Det er med blødende hjerte, at jeg skal af med Pippi. Min anden hund bliver desværre undertrykt, da hun ikke kan sige fra. Pippi er den gladeste hund du kan tænke dig!
Hun bliver 1 år den 29/4 2023 og vejer ca 3kg. Pippi har nogle mentale udfordringer, som gør, at hun har lidt svært ved at lære ting. Hun hører efter og lystre - men hun kan til tider virke lidt forvirret.
Hun ELSKER at putte og vil gerne være ved din side hele tiden! Men hun er også rigtig god til, at aktivere sig selv. Pippi elsker børn, specielt min datter på 6 - men hun skal ikke til en familie med helt små eller vilde børn!. Pippi elsker den anden i hund i huset, men synes andre er lidt farlige, selvom hun viser interesse!. At køre bil er intet problem og hun kan fint være alene hjemme, men skal her være i bur.
Hos mig har hun ikke været meget alene, da hun er med mig på arbejde, hvor hun her også møder mange mennesker - Så ser helst, at hun kommer til nogle, der ikke er væk fra hjemmet i mange timer om dagen. Pippi bor lige nu i lejlighed, men ville blive rigtig glad for en have, som hun kan spurte rundt i. Jeg vælger hendes nye familie med omhu! Og vi vil mødes nogle gange, for at se om det er et match og så hun evt kan vænne sig til dig/jer. Sundhedsbog, kurv, hendes yndlingslegetøj, sele og snor følger med.
Hun er sund og rask og har fået de vacciner hun skal.

Oplysninger:
Racer: Chihuahua/Dansk svensk gårdhund
Alder: 11 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;