Oprettet 23. marts 2023

Labradoodle, labrador, puddel, doodle, hvalpe, 8 uger , salgklar telefon





Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
3520 Farum



Annoncebeskrivelse

Leder du efter verdens dejligste hvalp, så læs med her. Vores elskede Bertha venter hvalpe ca 1/4-2023. De vil være klar til at flytte hjemmefra ca 1/6-2023.
Bertha er labradoodle multigen (læs evt om de forskellige generationer på nettet).
Hun er broget (sort, hvid, grå, brun, rød). Hun vejer 15 kg. Hun har bølget fleecepels og er ret robust bygget. Hun er absolut fældefri. Hun har tysk stambog og vi kender derfor generationerne tilbage til tip-oldeforældre. Hun er ligeledes avlsgodkendt af dyrlæge. Hun har det skønneste og mest kærlige sind…. hvalpeflokken kommer til at få sååå meget kærlighed.
Far er hvid puddel men bærer af røde og brune gener. Han vejer 6,5 kg.
Hvalpene vil kunne komme i alle tænkelige farver, de vil blive mellem-størrelse 8-12 kg og vil kunne få alt fra fleecepels til bløde krøller. De vil være fældefri og så allergivenlige en hund nu kan blive. De vil vokse op som en del af vores familie og vil blive socialiseret og eksponeret for hverdagslyde og liv…. Og så vil de have kørt i bil, have oplevet andre dyr, hunde, mennesker mm. Vi går højt op i at hvalpene bliver så godt klædt på som muligt, så man kan forvente at modtage en absolut skøn og robust hvalp, hvor forarbejdet er gjort grundigt. Der vil medfølge: sundhedsbog, hvalpepakke og hvalpene vil være chippet, vaccineret og sundhedstjekket inden de flytter hjemmefra. Lidt om valg af hvalp:
Mange er optaget af hundens køn og farve. Det er ikke vores erfaring at der er forskel på sind og temperament indenfor denne race. Vi vil derfor opfordre til, at man i stedet lader sig optage af sind og temperament. Hvad ønsker I af en hund i forhold til det I selv kan tilbyde.
Lever I et stille liv, et aktivt liv mm.
Vi lytter til ønsker men lægger primært vægt på at matchet er i orden! . Send mig en besked, skriv lidt om dig selv, hvad du søger (sind) og om hvad I kan tilbyde en hund, hvis du er interesseret og vil kontaktes når hvalpene er født.

Oplysninger:
Racer: Labradoodle, labrador, puddel, doodle
Alder: 8 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: telefon

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.