Oprettet 23. marts 2023

Fransk bulldog/frengle, hvalpe, 2 uger , salgklar 04-05-2023





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 uger
Placering
Placering
6818 Ã…rre



Annoncebeskrivelse

Disse helt fantastiske hvalpe er født den 9 marts. Mor er frengle, dvs fransk bulldog og Beagle. Far er ren fransk bulldog med stamtavle. Han er desuden røgten fotograferet for godkendelse til avl. Hvalpene er derfor 75 procent fransk bulldog. Grunden til at der er lidt Beagle i dem er for at få lidt bedre luftveje på hvalpene, og desuden er beaglen en fantastisk familiehund.
Hvalpene kommer til at vokse op i et almindeligt aktivt hjem hvor de lærer alle lyde at kende. Når vejret er til det vil de komme i haven til miljøtræning samt pottetræning. De bliver godt socialiseret herfra, så de er klar til nye udfordringer når de bliver hentet. Det er meget vigtigt for hvalpene. De vil dog ikke være helt renlige ved hjemrejse, men godt på vej.
Er man ikke bekendt med disse racer, anbefaler jeg at man sætter sig ind i dem.
Inden afrejse til deres nye hjem, kommer de til dyrlægen for at blive chippet, vaccineret og sundhedsundersøgt. Sundhedsbogen følger hvalpen.
Med hvalpen følger der et lille tæppe, lidt foder samt en snusemåtte som giver ekstra aktivitet for hvalpen. Og selvfølgelig lidt legetøj.
Jeg er registreret opdrætter med cvr nummer og godkendelse fra Fødevarestyrelsen.
Ønsker man at reservere en hvalp betales et depositum på 4000 kr som ikke returneres ved fortrydelse. Har man reserveret en hvalp er man velkommen til at komme og lege med den samt dennes søskende. Kommer man langvejsfra sender jeg lidt billeder med en lille opdatering.
For mere info så ring eller skriv endelig.

Oplysninger:
Racer: Fransk bulldog/frengle
Alder: 2 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 04-05-2023

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;