Oprettet 23. marts 2023

Puddel, hund, 5 år





Race
Race
Puddel
Alder
Alder
5 år
Placering
Placering
2000 Frederiksberg



Annoncebeskrivelse

Det er med et knust hjerte at vi må erkende at vores familiesituation ikke tilgodeser vores kære hunds behov hvorfor vi desværre finder et nyt, kærligt, forevigt hjem til vores Muffin. . Vi har en meget sensitiv hund som desværre er udadreagerende og uforudsigelig til tider.
Med en datter på knap 3 år bliver Muffin desværre kun mere og mere stresset hvilket hun bestemt ikke er tjent med.
Hun er en fuldkommen fantastisk, steriliseret, dværg tæve på 5,5 år. En kæmpe putte, nussehund og generelt meget godt opdraget og bekendt med alle de gængse kommandoer.
Hun bryder sig dog bestemt ikke om nye mennesker hun ikke kender og børn grundet deres uforudsigelige bevægelser, og slet ikke i eget hjem. Der er hun meget udadreagerende, gøende og vogtende.
Det kræver altså kendskab til at håndtere sådan adfærd og på rolig vis kunne navigere og støtte Muffin.
Vi har forsøgt mange former for træning men ikke noget der har kunne afhjælpe situationen tilstrækkeligt til at være komfortabel med Muffin omkring små børn eller når der er gæster i huset, da vi har haft gentagne episoder hvor hun har nappet folk i fødderne.
Muffin er meget glad for andre hunde og er også meget nysgerrig overfor katte, høns, marsvin, heste (hvis de er vant til hunde).
Krav til fremtidigt hjem vil være:
* Ingen børn under teenagealderen nu eller i fremtiden
* Solid erfaring med sensitive, udadreagerende hunde
* Gerne anden stabil hund i hjemmet som Muffin kan støtte sig op af
Det er meget vigtigt for os at vi finder et trygt hjem hvor Muffin kan trives og få det godt, og derfor vigtigt at der er det rette match mellem dig/jer, Muffin og os. Vi lægger stor vægt på god kommunikation og grundig afstemmelse inden nyt hjem vælges.
Bliver du/I ikke afskrækket af ovenstående er du velkommen til at skrive til mig for flere oplysninger.

Oplysninger:
Racer: Puddel
Alder: 5 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;