Oprettet 22. marts 2023

Schæferhund





Race
Race
Schæferhund
Alder
Alder
12 mdr.
Farve
Farve
Brun/sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Ja
Salgsklar
Salgsklar d.
22. marts 2023
Placering
Placering
8600 Silkeborg
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Schæferhund af sportshundelinjer. 14 måneder gammel. Bor i Silkeborg

Yoda er en glad og arbejdsivrig hanhund fra kennel Dederthing. Han elsker at arbejde og lege, og har et højt energiniveau. Men han kan også slappe af og nyder kontakt. Han er vant til at køre i bil, og færdes frit i hjemmet døgnet rundt. Han er kryptorkid og er kemisk kastreret, i et forsøg på at få den sidste sten til at falde ned. Han egner sig derfor ikke til avl.
Private årsager har gjort, at min og Yodas tilværelse, ikke er et optimalt match længere. Yoda er på ingen måder forsømt, men han har et potentiale, som jeg ikke selv mener, at jeg formår at opfylde. Yoda er en brugshund, og fortjener et liv der tilsvarer dette.

Yoda er trænet i Schæferhundeklubben Herning fra han var 8 uger. Han er trænet i lydighed, spor og feltsøg, og har godt potentiale til forsvarsarbejde. Han har trænet Nose Work og har det grundlæggende på plads. Yoda er ligeledes rigtig godt miljøtrænet. Det gælder land- og bymiljøer, strand, vand (han er meget glad for vand), tog, bus, biler. Han er upåvirket af brag fra skud samt nytårsskyts. Han er vant til at arbejde for maden.

For Yodas skyld, er det ikke først til mølle Det er et ultimatum, at jeg har en god mavefornemmelse for, hvor jeg sender ham hen.

Lyder Yoda som en hund for dig, så kontakt mig gerne og forklar hvad du kan tilbyde samt din erfaring med hunde. Mere info om Yoda samt billeder, gives gerne på henvendelse i privat besked eller telefon.

Venlig hilsen Christian

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;